Riksjatravel ervaringen en beoordelingen

Voor de echte avonturier is er riksjatravel.nl. Met deze website boek jij de stoerste vakantie ervaringen in verre landen zoals Afrika en het Midden Oosten. Heb je altijd al een speciale plek willen bezoeken en heb je nu eindelijk tijd en geld? Riksjatravel.nl helpt je verder. Beoordelingen over riksjatravel.nl kun je hier zien.

Mijn ervaring plaatsen

Over Riksjatravel

Riksja Travel is in 2000 opgericht door een aantal enthousiaste reizigers. Het aanbod is zeer divers en wereldwijd. Van Thailand tot Argentinië en van Australië tot Canada, het is allemaal mogelijk. Ook reizen binnen Europa.
Ben je op zoek naar een organisatie die je helpt met het samenstellen van jouw droomreis naar een exotische bestemming zonder dat je in een glimmende touringcar van de ene hotspot naar de andere gesleept wordt? Dan ben je bij Riksja Travel aan het juiste adres! Zij staan voor kleinschaligheid, reizen met respect voor cultuur en natuur en bieden alle ruimte voor jouw inbreng in het samenstellen van je reis.
Riksja Travel biedt naast complete rondreizen, ook reizen aan die opgebouwd zijn uit losse elementen, waarmee je je eigen reis samenstelt. Omdat alles op jouw individuele wensen worden afgestemd, zul je niet snel in grote resorts terecht komen, maar verblijf je in authentieke en kleinschalige gelegenheden die bijdragen aan de echte beleving van een land.

Ervaring van Mieke Thijssen, toegevoegd op 17 februari 2015

Op de vakantiebeurs riksjatravel ontdekt, vandaag een reis geboekt we zijn benieuwd.

Ervaring van Noot, toegevoegd op 17 december 2014

Ruim een half uur aan de lijn gehangen met een aantal vragen, ze bleven heel vriendelijk.

» Riksjatravel Review

Mijn ervaring plaatsen