Ritel ervaringen en beoordelingen

Lees diverse ervaringen en beoordelingen van mensen die een telefoon hebben gekocht bij Ritel. Alle ervaringen over deze telecom winkel schetsen een objectief beeld over dit bedrijf. Zelf een (klant)ervaring achterlaten over Ritel is ook mogelijk.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ritel

Ritel.nl is al meer dan 15 jaar een van de grote spelers op het gebied van telecommunicatie. Met meer dan 20 winkels in het zuidwesten van Nederland is Ritel daar marktleider. Of je interesse nou uitgaat naar een losse telefoon, sim-only abonnement of gecombineerd pakket, bij Ritel zit je altijd goed. Naast de nieuwste mobiele telefoons en goedkoopste abonnementen kun je er ook terecht voor accessoires voor je telefoon, zoals batterijen, screenprotectors, carkits, headsets en geheugenkaarten. Maar dat is nog niet alles, want ook inktpatronen, prepaidpakketten, navigatiesystemen, internetdiensten en abonnementen voor de zakelijke markt behoren tot het assortiment. Deze producten kun je online bestellen en op een van de 2200 Pakje Gemak-locaties laten afleveren. Uiteraard is het ook mogelijk om je pakket in één van de filialen of thuis te laten bezorgen. Boven de 45 euro betaal je geen bezorgkosten en binnen 14 dagen kun je gebruikmaken van het recht om je product te retourneren.

een genot om er te komen

Ervaring van Martien Smit, toegevoegd op 14 december 2022

Ik wilde weer eens een nieuw toestel. Bij RITEL in Tilburg uit gekomen. Nee niet via internet maar gewoon in een winkel waar de klant nog koning is. En ik kan iedereen zeggen...DAT WAS IK. Ik was er vorige week en ik wilde echt even aandacht. Er werd mij geadviseerd om terug te komen p woensdagmorgen. Heb ik gedaan omdat de verkopers (Marcel en Gijs) mij aardig te woord stonden. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik was een echte klant/koning en behandeld alsof het echt zo was. Ik heb meteen mijn keuzes gemaakt omdat de heren luisterde naar mijn wensen. Gekozen voor een OPPO met alles erop en eraan. In alles hebben ze me bijgestaan. Dus een bericht aan alle koopjeszoekers. Ik had EN een koopje EN ben geweldig geholpen. Marcel en Gijs BEDANKT!!

Goede service

Ervaring van Tessa , toegevoegd op 15 oktober 2020

Afgelopen zaterdag ben ik bij de Ritel winkel in Goes erg goed geholpen. Ze waren klantvriendelijk en ik vond het een fijne service.

Heel klantvriendelijk!!

Ervaring van Arie en Marjan Broer, toegevoegd op 18 augustus 2020

Omdat de filiaal Dordrecht niet meer bestaat, kwamen we terecht in Zwijndrecht. Hier werden we gastvrij ontvangen door Martijn (vertrouwd gezicht!!)en zijn collega. Hij nam de tijd voor ons en regelde alles uitstekend! Kortom: we zijn zeer tevreden met Ritel Zwijndrecht! Familie Broer, Nieuwendijk (N.B.)

leen toestel

Ervaring van monique, toegevoegd op 21 september 2015

de winkel ritel in Etten-Leur. De mensen die daar werken. zijn heel begrip vol en helpen je echt met een oplossing. Ik heb een leen toestel gekregen toen mijn telefoon kapot was. Kreeg mijn telefoon terug. Maar kon weer terug. Zonder moeilijk doen. Kreeg ik weer een leentoestel. Heb bijna 2 maanden hun toestel. En is geen probleem. dus ritel Etten-Leur is er voor zijn klanten. Gr monique

Ontzettend snel

Ervaring van Eriks, toegevoegd op 14 mei 2014

Binnen 2 dag een nieuwe iphone 5 in huis. Kan bijna niet sneller. Mailtjes waren ook allemaal snel en duidelijk met track en trace wanneer de bezorger zou komen.

Klant is koning

Ervaring van Izmar, toegevoegd op 7 februari 2014

Mijn hoesje was in de verkeerde kleur geleverd. Had een mail gestuurd en binnen een kwartier werd ik gebeld met excuses. Een nieuw hoesje lag de volgende dag in mijn brievenbus. Bedankt Ritel

Ben afgewezen

Ervaring van Rachida, toegevoegd op 17 november 2013

Waarom ben ik afgewezen voor het afsluiten van een mobiel abonnement bij Ritel. Ik betaal altijd netjes kan alleen dat ik een BKR notering heb door een andere schuld. Maar ik wil gewoon bellen en betalen.

» Ritel Review

Mijn ervaring plaatsen