Roan ervaringen en beoordelingen

Kampeer ervaringen beleven in verre landen maakt Roan mogelijk. Kamperen in Frankrijk is echt iets typisch Nederlands, maar heb je er wel eens aan gedacht buiten Frankrijk op kampeervakantie te gaan? Kies een mooie bestemming uit op Roan en ga er op uit. Eerst de beoordelingen zien voordat je een bestemming uitzoekt? Je vind ze samen met reviews op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Roan

Roan.nl is de site van Roan Camping Holidays in Waalwijk. Roan biedt op 51 campings in Italië, Frankrijk, Kroatië, Oostenrijk en Slovenië accommodaties aan aan haar klanten. Je logeert er in goed uitgeruste bungalowtenten of stacaravans. Als reiziger van Roan krijg je op je vakantiebestemming ook de begeleiding van eigen medewerkers. Omdat Roan het belangrijk vindt dat iedereen optimaal van zijn vakantie kan genieten, selecteren zij hun campings ook op kindvriendelijkheid, zodat deze reizen ook voor hen een leuke ervaring zijn. Op de site kan je je favoriete bestemming kiezen en nagaan wat de beschikbaarheid is in de door jou gekozen periode. Bij elke camping kan je ook nagaan wat de faciliteiten ter plaatse zijn en wat voor die camping de accommodaties zijn. Je kan dan online je boeking vastleggen. Eens je betaling binnen is bij Roan, is je reis definitief geboekt. Heb je nog verdere vragen dan kan je de klantendienst telefonisch, via e-mail of via het contactformulier bereiken.

camping la domaine de la yole in Frankrijk

Ervaring van Gerard en Rineke( plaatsnr 8160), toegevoegd op 8 juli 2016

Goede ontvangst door Arwin en Betty Baars Tijdens ons verblijf waren ze, indien nodig, altijd bereikbaar. Zijn vriendelijk en laten, zonder opdringen, regelmatig van hun aanwezigheid blijken. Dat voelt goed. Onze complimenten voor Roan en medewerkers(sters)

Ervaring van Leonard, toegevoegd op 15 september 2014

Vriendelijke camping, als je vragen had kon je elke dag bij de eigenaar terecht, ze hebben ons nog geholpen met het verplaatsen van onze spullen omdat het hard had geregend en we dreigden weg te zakken met onze caravan.

Ervaring van M, toegevoegd op 25 juni 2014

Meer dan 5 keer geboekt bij ROAN vakanties. Altijd goede campings en de prijzen zijn zoals het hoort.

» Roan Review

Mijn ervaring plaatsen