Robbshop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Robbshop.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Robbshop.nl

ROBBshop is een bedrijf dat gespecialiseerd is in huisautomatisering. Dit op basis van z-wave technologie. Ze bieden advies en begeleiding voor uw slimme woning. Het is ook mogelijk dat men de installatie helemaal aanlegt.

Demohuis
Wanneer u alles, voordat u eventueel besluit, om over te gaan naar de draadloze z-wave domotica, kunt u alles eens rustig gaan bekijken in het demohuis. ROBBshop weet als geen ander hoe moeilijk het voor een klant te begrijpen is wat er allemaal gedaan kan worden. Op de site kan men natuurlijk wel het een en ander uitleggen maar wat is er nog duidelijker dan het met eigen ogen in de praktijk te zien. Het demohuis staat in Oss. Dus wanneer u een dergelijk draadloos systeem in huis wilt laten bouwen is het zeer nuttig daar eerst eens zelf aandachtig naar te kijken. Tijdens de openingsuren kunt u dan onder het genot van een kopje koffie alle controllers in werking zien. Het is zeker de moeite waard om dat te gaan beklijken.

Ervaring van Mart, toegevoegd op 14 augustus 2016

Nieuwe deurbel met camera werd snel geleverd, installeren ging vrij eenvoudig, ben er heel blij mee.

Ervaring van G, toegevoegd op 5 juli 2016

Het was druk in de winkel, maar werd toch vriendelijk te woord gestaan. Je hoort dat ze er verstand van hebben, ga zometeen bestellen in de webwinkel.

» Robbshop.nl review

Mijn ervaring plaatsen