Robin Mobile ervaringen en beoordelingen

Een beknopt overzicht van ervaringen en beoordelingen over Robin Mobile. Ben je van plan een sim only abonnement aan te schaffen bij Robin Mobile, lees dan eerst de reviews. Bestaande klanten kunnen ook hun eigen ervaring achterlaten.

Mijn ervaring plaatsen

Over Robin Mobile

Robinmobile.nl is ontstaan als tegenhanger van providers die hun klanten veel te hoge tarieven in rekening brengen als ze buiten hun bundel gaan. Als knipoog naar het beroemde verhaal van Robin Hood vecht Robin Mobile tegen oneerlijkheid op de markt van mobiele telefonie. Dat gebeurt door voor een vast bedrag van 29,95 euro per maand een abonnement aan te bieden waarbij je onbeperkt MB’s, sms’jes en minuten kunt gebruiken binnen Nederland. Dat klinkt te mooi om waar te zijn maar bij Robin Mobile is dat niet het geval. Als klant maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en kun je altijd telefonisch of online contact opnemen bij vragen of opmerkingen. Robin Mobile is de eerste aanbieder in Nederland waarbij een dergelijk abonnement mogelijk is, waarbij je ook nog eens de volledige vrijheid hebt. Dat betekent dat je niet vastzit aan een contract en op elk gewenst moment naar een andere provider over kunt stappen.

Geen gekkigheidjes

Ervaring van Jerre, toegevoegd op 7 oktober 2014

Zat voorheen altijd bij Ben maar nu de overstap gemaakt naar Robin Mobiel, tot nu toe bevalt het zeker de lage factuurprijzen.

Overgestapt

Ervaring van Claessen, toegevoegd op 18 september 2014

Op aanraden van een bevriend stelletje overgestapt naar sim only van Robin mobile.

Opeens geblokkeerd

Ervaring van Anthony, toegevoegd op 12 augustus 2014

ik kan niet meer bellen, hoe kan dit Robin Mobile, graag snel weer aansluiten, ik wil mijn factuur betalen maar lukt even niet

» Robin Mobile Review

Mijn ervaring plaatsen