Robinson.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Robinson vakanties en lees wat andere van dit reisbureau vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Robinson.com

Familie- en wellnessvakanties in ontspannen luxueuze resorts, weg van alledag boek bij je robinson.com De clubresorts zijn het hele jaar geopend zodat je zowel in de zomer als tijdens de winter van de comfortabele faciliteiten gebruik kunt maken.

Gevarieerde bestemmingen

De Robinson clubs bevinden zich verspreid over twaalf landen waaronder Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Griekenland, Italië, Zwitserland en Turkije. Ben je op zoek naar een romantische bestemming voor bijvoorbeeld je huwelijksreis? Kies dan voor de Malediven. Robinson.com geeft je de mogelijkheid om alle clubs en bestemmingen gedetailleerd te bekijken. Op de site lees je alles over de Robinson filosofie, de faciliteiten, het gevoel voor duurzaamheid en de mogelijkheden ter plaatse. Dagelijks vinden er uiteenlopende activiteiten plaats en kinderen van alle leeftijden hebben de vakantie van hun leven. Zo heb je zelf ook de gelegenheid om van een welverdiende vakantie te genieten. Robinson.com heeft regelmatig aanbiedingen en aantrekkelijke geprijsde vakantiemogelijkheden voor zowel singles, koppels als gezinnen met kinderen.

Ervaring van fam. Duinmans, toegevoegd op 12 januari 2016

Al drie geboekt bij Robinson, hoge kwaliteit en alles goed geregeld. Wordt rekening met je gehouden als je een kind hebt dat extra zorg nodig heeft, heel fijn bedrijf.

Ervaring van Gertride, toegevoegd op 12 juli 2015

Wij houden van zeer luxe vakanties en kunnen altijd slagen bij robinson. Dit jaar gaan we naar Frankrijk.

» Robinson.com review

Mijn ervaring plaatsen