Rootsmann.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Rootsmann.nl en lees of deze webshop betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Rootsmann.nl

Rootsmann.nl is een online webwinkel waar je terecht kan voor vintage meubels.

Het aanbod van Rootsmann is uitgebreid maar vooral uniek omdat elk meubel zijn eigen verhaal heeft. Je kan bij Rootsmann leuke vintange kasten kopen maar ook lockerkasten, accessoires en deuren. Alle producten worden verkocht aan lage prijs.

Rootsmann is ook aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk. Dit houdt in dat je te maken hebt met een eerlijke handelaar omdat hij voldoet aan de opgelegde eisen en voorwaarden. Je kan er met het volste vertrouwen shoppen. De producten kunnen gratis verzonden worden of je kan ze gaan afhalen. Binnen enkele werkdagen mag jij jouw uniek meubel in ontvangst nemen. Zo kan je er snel gebruik van maken.

Als je vragen hebt dan zal de klantendienst je graag verder helpen. Je kan op de website jouw telefoonnummer achterlaten, en er wordt dan zo snel mogelijk contact met jou opgenomen. Indien gewenst kan je ook gewoon een e-mail sturen met jouw vraag of opmerking.

Komen afspraken na.

Ervaring van conny, toegevoegd op 1 september 2016

Maandag middag 29 -08-2016 witte lockerkast besteld. Werd 31-08-2016 al geleverd. Mooie kast mooi wit goede kwaliteit . Bedankt Rossmann voor de snelle service.

Ervaring van Simone, toegevoegd op 5 december 2014

Hele mooie kast op jullie site gezien maar ik heb nog niet genoeg geld, kunnen jullie hem een aantal weken voor mij reserveren?

» Rootsmann.nl Review

Mijn ervaring plaatsen