Rossino.nl ervaringen en beoordelingen

Italiaanse mode heeft al jaren iets magisch en in de online shop rossino.nl kan je terecht voor Italiaanse herenmode. Bekende Italiaanse merken komen hier voorbij en kan je hier aanschaffen. Ervaringen en beoordelingen over de Italiaanse herenmode kledingwinkel lees je hier direct online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Rossino

rossino.nl is een online aanbieder van Italiaanse heren- en kindermode.

Het assortiment van Rossino is uitsluitend bedoelt voor het mannelijke geslacht. Je vindt er de hipste Italiaanse mode tegen scherpe prijzen. De collectie van Rossino bestaat uit hemden, colberts, vesten, polo's, broeken, jassen, dassen, badmode, ondergoed... De kleding is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor ontvang een een kwalitatief sterk product.

Het webwinkel keurmerk is terug te vinden op de website van Rossino. Dit is uiteraard goed nieuws, want dit betekent dat Rossino voldoet aan de opgelegde eisen en voorwaarden. Jij als klant hoeft zich geen zorgen te maken over de onderneming want deze is uiterst betrouwbaar!

Bij iedere order die je plaatst bij Rossino worden er 2,50 euro verzendkosten aangerekend. De verzending gebeurt super snel! Je mag de levering volgende werkdag al verwachten! Dit is handig!

Als je vragen hebt over de werking of je wilt graag meer informatie over de producten dan kan je de helpdesk van Rossino contracteren. Zij zijn te bereiken via e-mail en telefoon.

Ervaring van Markie, toegevoegd op 9 december 2014

Al meerdere keren besteld bij Rossino. Netjes verpakt, keurig op tijd, goede prijs kwaliteitsverhouding

Ervaring van W, toegevoegd op 24 oktober 2014

Mooie Italiaanse kleding, altijd aardig als je in de winkel komt.

» Rossino Review

Mijn ervaring plaatsen