Routershop.nl ervaringen en beoordelingen

De router die bij je internetverbinding wordt geleverd haalt soms niet de snelheden die je nodig hebt voor je werk of het streamen van films. Soms kan het een pluspunt zijn om te investeren in een nieuwe router. In de routershop.nl krijg je de kans om een nieuwe router uit te zoeken die past bij jouw internet. Met de hulp van ervaringen en beoordelingen zoek je altijd de juiste router uit.

Mijn ervaring plaatsen

Over Routershop

routershop.nl is een online webwinkel met een uitgebreid aanbod van producten die jouw de ultieme wifi ervaring zullen bezorgen!

Het aanbod van Router Shop is zoals de naam wel doet vermoeden gericht op routers maar je vindt er ook diverse accessoires. Je hebt de keuze uit budgetrouters, draadloze routers, snelle routers, beste routers, modems, switches, versterkers... Je vindt er alles om jouw internet aan de gang te krijgen of te verbeteren.

Het eerste wat opvalt wanneer je surft naar Router Shop is het certificaat van het Thuiswinkel waarborg Keurmerk. Hierdoor heb je als klant de nodige zekerheid dat je te maken hebt met een goede en betrouwbare onderneming die je een uitstekende service zal aanbieden.

Elke bestelling die je afrondt bij Router Shop zal gratis verzonden worden. Dit is een mooie extra boven op de lage prijzen. Binnen enkele werkdagen zal het pakketje bij jouw thuis afgeleverd worden. Zo kan je supersnel aan de slag met jouw bestelde modem! Indien gewenst kan je de bestelling ook gaan afhalen in Utrecht.

afhandeling probleem met router Draytek

Ervaring van Nico Moonen, toegevoegd op 25 januari 2016

Zeer klantvriendelijke behandeling klacht telefonisch over vastlopen Draytek router van 6 maanden oud na 72 uur. Kon opgestuurde router beslist niet missen dus nieuwe gekocht. Deze bleek zelfde probleem te hebben. Het was een DHCP probleem bleek mij later. Opgestuurde router was dus wel in orde, d.w.z. dhcp probleem was oplosbaar. Routershop bood mij toen uit zich zelf aan de 6 maanden oude opgestuurde router in te nemen en volle bedrag te crediteren. Fantastisch bedrijf!

Ervaring van Gereard, toegevoegd op 5 november 2014

Mijn router was snel binnen, handige en eenvoudige installatie.

Ervaring van Maaike Waters, toegevoegd op 23 september 2014

Goed advies gekregen over welke router ik nodig had.

» Routershop Review

Mijn ervaring plaatsen