Rtltravelshop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over RTL Travel shop en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Rtltravelshop.nl

Wanneer je een koffer wilt aanschaffen dan ben je op de website van rlttravelshop.nl op de goede plaats. Men heeft daar harde- en zachte koffers maar ook trolleys en koffersets en accessoires. Wat je er ook besteld de verzending is gratis.

RTL Travel
RTL Travel heeft een bijzonder groot aanbod aan reizen. De diversiteit aan reizen zie je ook terug bij RTL Travelshop. Zij hebben zich gespecialiseerd in een verscheidenheid aan koffers die geschikt zijn voor ieder type reis.

Retourneren
Bij de levering van de bestelling zit altijd een retourbrief. Voor het terugsturen van het product moet je dit invullen en bij het product, dat je terugstuurt, bijvoegen. Zorg ervoor dat het product niet is beschadigd en probeer indien mogelijk het in de originele verpakking terug te sturen. Lees altijd eerst goed de voorwaarden waaraan een product, dat je terugstuurt, moet voldoen.

Vragen
Wanneer je vragen hebt, kun je daarvoor contact opnemen. Men zal je het juiste advies geven zodat je weet wat voor een type koffer bij een bepaalde reis het meest geschikt is.

Ervaring van Erwin, toegevoegd op 14 juli 2016

Koffer snel geleverd, was ook nodig voor mijn vakantie.

» Rtltravelshop.nl review

Mijn ervaring plaatsen