Runnerz.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Runnerz.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Runnerz.nl

Runnerz.nl biedt de mogelijkheid om online deel te nemen aan weddenschappen op paardenkoersen. Dit is geheel legaal want er is een vergunning voor verleend door kansspelautoriteit. De website biedt de mogelijkheid om via een livestream de paardenkoersen op de voet te volgen zodat je kunt zien hoe het paard het doet waar jij op gegokt hebt.

Er wordt aandacht aan besteed aan het in de handen houden van de mate van gokken om het gokken verantwoord te houden. Zo kun je om jezelf te beschermen een weeklimiet instellen. Wanneer je aan je limiet zit, is deelnemen die week niet meer mogelijk.

Ook is via de website de mogelijkheid aanwezig je aan te sluiten bij de RunnerzClub. Dit is een spaarprogramma waarbij je iedere weddenschap punten spaart. Zo kun je sparen voor vrijspeltegoed of andere artikelen.

Uiteraard zijn de uitslagen van alle koersen ook vinden te vinden op de site. Tevens is er een duidelijke en uitgebreide speluitleg. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe je deel kunt nemen en hoe alles in zijn werk gaat.

Ervaring van Eikma, toegevoegd op 2 juli 2015

Goede site, je kan live meekijken met de wedstrijden. Hoge quoteringen.

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 2 februari 2015

Speel al enkele jaren bij ze, laatst 770 euro gewonnen. Uitbetaling heeft precies 6 dagen geduurd.

» Runnerz.nl review

Mijn ervaring plaatsen