RVS-products.nl ervaringen en beoordelingen

RVS-products.nl is de online shop voor alles dat te maken heeft met roest vrij staal. RVS is niet alleen ideaal voor alle weersomstandigheden, maar volgens de ervaringen ziet het er ook nog eens prachtig uit. Op onze site kan je beoordelingen lezen over de enige echte winkel die gespecialiseerd is in RVS producten.

Mijn ervaring plaatsen

Over RVS-products

Rvs-products.nl hoort bij de winkel van Visser RVS Products in Capelle aan den IJssel. De website is de internet winkel van dit bedrijf voor roestvrij stalen producten. Daarnaast exploiteert het bedrijf een aantal andere webshops op andere gebieden in de segmenten wonen, koken en life-style. Denk aan aparte shops voor buitenlampen, klokken, houten speelgoed en prullenbakken. Vanaf de voorpagina wordt direct naar deze webshops gelinkt.

Op de RVS Products site zelf is het assortiment helder te doorzoeken op 2 manieren. Enerzijds op merk, men voert ruim 20 merken waaronder Albert, Bony Design, GEFU, Intersteel en Push 'n Loc. Daarnaast op productcategorie, met producten voor ieder vraag op het gebied van interieur (zoals badkamers), exterieur (brievenbussen, buitenlampen) en andere zaken zoals accessoires voor boten.

De website geeft duidelijke informatie over zaken als verzendkosten en betalingsmogelijkheden. Omdat men zich niet alleen richt op particuliere kopers, staat ook duidelijk gemeld dat bedrijven op rekening kunnen betalen.

Deskundig, betrouwbaar, top.

Ervaring van Friso Geerlings, toegevoegd op 22 augustus 2015

Ik heb via RVS-products een speciaal op maat gemaakte ballustrade en trapleuning laten maken voor een vide in een loft. Echt super nauwkeurig en betaalbaar gedaan: technische tekening, alles past tot op de milimeter, en bijzonder vriendelijke medewerkers die e.e.a. kwamen monteren. Eigenlijk gewoon niets dan lof.

Ervaring van Mesu, toegevoegd op 13 maart 2015

Snel antwoord op mijn vraag,

Ervaring van Twan, toegevoegd op 8 december 2014

2 nieuwe deurkrukken besteld, levering duurde 4 dagen, goed verpakt zodat er geen beschadiging kon optreden.

» RVS-products Review

Mijn ervaring plaatsen