Sailing2Gether ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Sailing2gether en lees wat anderen van dit bedrijf vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sailing2Gether

Sailing2gether.nl maakt het mogelijk om op traditionele zeilschepen een onvergetelijke zeilreis te maken. Zonder tussenkomst van een boekingskantoor kun je direct bij de eigenaar van het schip een reservering maken. Vaar samen met de schipper naar de mooiste plekjes waarbij je zelf actief kunt meehelpen tijdens de tocht.

Zeilen over het IJsselmeer en de Waddenzee

Voel de wind in je haren terwijl je uitkijkt over de uitgestrektheid van het IJsselmeer. Ga met z'n tweeën of met het hele gezin mee op zeilreis en misschien zie je de zeehonden in hun natuurlijke habitat: de Waddenzee. Sailing2gether.nl biedt diverse mogelijkheden voor volledig verzorgde zeilreizen. Heb je zin in wat meer avontuur? Reserveer dan je plaats op een originele klipper, tjalk of schoener en ga mee wedstrijdzeilen. De website biedt je een helder overzicht van de beschikbare meezeilreizen. Je hoeft niet over zeilervaring te beschikken en je reis is op basis van volpension. Reserveren kan online waarbij je de garantie hebt dat de zeilreis altijd doorgaat.

Ervaring van D, toegevoegd op 15 juli 2015

Wij hebben een heerlijk dagje gehad met ons gezin, veel geleerd van de schipper en de jongens hadden enorm veel plezier. Volgende zomer gaan we weer een tripje boeken.

» Sailing2Gether review

Mijn ervaring plaatsen