Salontafel.nl ervaringen en beoordelingen

Een salontafel vormt vaak het middelpunt van je woning en hier zijn ze bij salontafel.nl helemaal achter. Ze bieden de meest unieke salontafels voor in huis aan. Ervaringen en beoordelingen helpen je vervolgens bij het kopen van de perfecte salontafel.

Mijn ervaring plaatsen

Over Salontafel.nl

Salontafel.nl is een webshop die meer verkoopt dan de naam suggereert. Niet alleen zijn er salontafels te koop, maar ook is er een assortiment handige bijzettafels. De uitstraling van de site is gericht op de prijs, het feit dat het assortiment laag is geprijsd wordt duidelijk neergezet.

De lage prijs wordt uitgebreid toegelicht op de site. Uitgelegd wordt hoe automatisering en slimme aanpassingen zijn gebruikt om de klant zoveel mogelijk kwaliteit voor weinig geld te bieden. Er is ook alléén een online shop, dus er is geen winkelpand met bijbehorende kosten. Ook betrekt de webshop de producten rechtstreeks van de fabrikanten waardoor er geen geld bij de tussenhandel blijft. De site wordt ook voornamelijk gepromoot via een affilliate marketing programma.

Bestellen is eenvoudig op de site, terwijl voor de betaling naast de gangbare methodes als iDeal en credit card ook minder gangbare methodes als AfterPay worden aangeboden. Alle bestelde items worden verzekerd verzonden en per item staat de levertijd duidelijk genoemd op de site.

Ervaring van Julie, toegevoegd op 23 februari 2015

Prima winkel, snel bezorgd, goede prijs.

» Salontafel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen