Samsung.com ervaringen en beoordelingen

Samsung.com staat de afgelopen jaren natuurlijk vooral bekend om de mobiele telefoons en tablets. Maar Samsung heeft nog veel meer in petto zoals de prachtig LED televisies en computers. Ervaringen met het merk kan je bij ons teruglezen inclusief de beoordelingen over hun online webshop.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Samsung.com

Samsung Electronics werd in 1969 in Korea opgericht en begon een jaar later met de productie van de zwart/wit televisie. Dit werd al gauw uitgebreid met de productie van wasmachines en koelkasten en weer wat later met magnetrons en VHS videorecorders. Anno nu is Samsung wereldwijd marktleider op het gebied van digitale technologie. Zij speelt in op revolutionaire veranderingen met geavanceerde technologieën, concurrerende producten en constante innovatie.

Op de website van Samsung.com vind je een uitgebreid overzicht van de huidige productielijn: van mobiele telefonie, TV/audio, tablet, printers tot huishoudelijke apparaten. Mocht je onverhoopt een storing hebben, dan kun je via een gebruiksvriendelijk stappenplan een servicevraag stellen. Veelal kan een mogelijke oorzaak worden aangegeven. En via de blog op de site word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe snufjes en ontwikkelingen. Uiteraard kun je ook telefonisch tegen lokale tarief contact opnemen. Het deskundige team van Samsung staat je graag te woord.

» Samsung.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Samsung.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews