Sandaaltjes.com ervaringen en beoordelingen

Sandaaltjes.com klinkt misschien niet als een stijlvolle schoenenwinkel, maar dit is het absoluut wel. Met een naam als sandaaltjes wordt er een dikke knipoog gegeven aan schoenen die misschien minder trendy zijn. Ervaringen en beoordelingen leren je dat de schoenen in deze shop wel helemaal de laatste modetrends volgen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sandaaltjes.com

Sandaaltjes.com biedt in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, niet alleen maar sandalen aan. Het is een website waar de modebewuste vrouw haar outfit compleet kan maken met laarzen, pumps, slippers, sneakers en natuurlijk ook sandalen. Ook de gewone veterschoenen en ballerina's ontbreken op deze site niet. Je vindt er dus footwear voor feestelijke gelegenheden maar ook schoeisel dat zeker zeer geschikt is om op werkdagen te dragen. Op sandaaltjes.com vind je schoenen van verschillende bekende merken zoals Bronx, Poelman, Tamaris en nog diverse andere merken waarvan je vast al eens een collectie voorbij hebt zien komen. Op de site sandaaltjes.com vind je jouw favoriete schoenen makkelijk doordat je kunt zoeken op merk en kunt rangschikken op diverse categorieën zoals populariteit, naam, nieuwe producten en de laagste prijs. De schoenen zijn allemaal van een degelijke en hoogwaardige kwaliteit en wat je ook zoekt, er zit altijd wel iets tussen dat bij je past! Laat je dus niet misleiden door de naam van deze webwinkel, want deze winkel biedt veel meer aan dan alleen maar sandalen!

Bij retourneren geen geld terug!

Ervaring van Laura, toegevoegd op 10 januari 2018

Helaas moet ik mij aansluiten bij andere ervaringen. 2 maanden geleden heb ik sandaaltjes teruggestuurd, maar geen bevestiging nog geld terug gekregen. Al meerdere malen contact proberen te maken. Je krijgt een soort van tussenbureau aan de lijn, die van alles beloven, maar volgens mij precies weten wat er aan de hand is. Dus 200 euro armer en geen schoenen.

oplichters!!

Ervaring van Manuela, toegevoegd op 8 december 2017

Op 23 oktober 2017 sandalen besteld en meteen betaald. Vandaag 8-12-2017 nog steeds geen sandalen ontvangen Het antwoordnummer meerdere malen gebeld. Werd vertelt dat ze ervoor zouden zorgen dat ik teruggebeld werd. Ik heb zelf hun contactformulier ingevuld en gevraagd contact op te nemen. Nooit gebeurd. Wees voorzichtig!! Het is nu genoeg geweest. Op naar de politie!!

onbetrouwbaar

Ervaring van werkhoven, toegevoegd op 27 september 2017

Leveren snel. Na retourneren geen geld terug. Na 2 maanden nog steeds niet terug. Reageren nergens op.

Ervaring van Veronique, toegevoegd op 14 juli 2014

Mijn teenslippers waren snel in huis, ben er onwijs blij mee.

» Sandaaltjes.com Review

Mijn ervaring plaatsen