Sandaya.nl ervaringen en beoordelingen

In Frankrijk en Spanje vindt je eigenlijk wel duizenden campings, maar hoe vind je nu net de mooiste staanplaatsen of kampeerplekken in deze landen? Sandaya.nl zorgt ervoor dat de mooiste campings worden ontdekt en onder de Sandaya groep komen te vallen. Aan de hand van ervaringen en beoordelingen kan je zelf een keuze maken voor de mooiste camping.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sandaya

Vakantie in alle vrijheid. Daar staat de groep Sandaya garant voor. Op de vier- en vijfsterrencampings geniet je van een zorgeloos verblijf. Verspreid over Frankrijk biedt Sandaya jou de keuze uit meerdere regio’s: van het noorden in Normandië tot het zuiden aan de Côte d’Azur. Ook Spanje is vertegenwoordigd met een camping gelegen aan de bruisende Costa Brava. Alle campings in Frankrijk zijn gelegen aan de kust of in prachtig natuurgebied en voorzien van alle comfort. Tijdens schoolvakanties voorzien de Sandaya campings de hele dag en avond animatie voor jong en oud. Zo zijn ook gezinnen met kinderen van harte welkom op de campings.
Je boekt jouw vakantie eenvoudig online via de site. Je kiest de gewenste data en je merkt meteen of er plaats beschikbaar is. Eventueel huur je bedlinnen en ander materiaal zoals bijvoorbeeld een barbecue bij. En ook huisdieren zijn voor een kleine meerprijs welkom. Zo kan je zorgeloos genieten van jouw vakantie op de Sandaya campings.

Gewoon goed

Ervaring van BruinStall, toegevoegd op 14 juli 2023

Natuurlijk is het nooit als thuis maar Sandaya benadert het héél dicht in hun premium huisjes. Nu al vaak gedaan en nog nooit slechte ervaring gehad!

Foute caravan gekregen

Ervaring van Johan en Ika, toegevoegd op 12 augustus 2019

Wij kregen in juni 2019 een foute caravan. Een categorie lager dan we hadden geboekt. Na melding van ons werd er een mail naar de organisatie gestuurd door de receptie. Na een week nog geen reactie ... we moesten na thuiskomst zelf met Sandaya contact opnemen. We wilden het verschil in prijs terug maar daar heeft de organisatie geen oren naar. We kunnen op een volgende boeking volgend jaar €50 korting krijgen Al met al een slechte organanisatie die de klant geen oplossing ter plekke geeft en zich er makkelijk afmaakt NOOIT WEER SANDAYA

Ervaring van fam van Dijkman, toegevoegd op 5 augustus 2014

onze aankomende vakantie geboekt bij sandaya, na veel sites afgegaan te zijn zijn we hier terechtgekomen voor de laagste prijs van onze favoriete camping in Frankrijk.

» Sandaya Review

Mijn ervaring plaatsen