Sanidirect Ervaringen en Reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Sanidirect en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sanidirect

Kan jij veilig online bestellen bij Sanidirect? Lees de reviews en bepaal jouw beoordeling.

Sanidirect Den Haag

Ervaring van F. du Chatinier, toegevoegd op 30 januari 2020

Zijn zeer hulpvaardig geholpen door Martin Gundelach (vestiging Den Haag) met de aanschaf voor onze badkamerinrichting. Door mee te denken hebben wij een volledige inrichting (meubel, douchescherm en tegels) uitgekozen. Alles is volgens afspraak op tijd aangeleverd en inmiddels geplaatst door "Bergh Badkamers". Hebben al weer een nieuwe planning staan voor de aanpak van het toilet.

Top service

Ervaring van Van essen, toegevoegd op 23 januari 2020

Fijne mensen, goed en duidelijk advies, nemen de tijd voor je ,mooie showroom, kom zeker terug,

Zeer goede service

Ervaring van Janny de Waardt, toegevoegd op 10 november 2019

Zeer tevreden met mijn aankoop badkamer.kon tussentijds nog wijzigen ook na levering bestelling.werd meegedacht en zeer attent geholpen.blij met het resultaat

Goede verkopers, service kan veel beter.

Ervaring van Anita, toegevoegd op 5 juli 2019

Sanidirect is goed in het verkopen vind ik. Ze denken mee en hebben voorbeelden in de winkel van mogelijkheden. Als je de bestelling één keer hebt gedaan kun je daar niet meer vanaf. Zij hadden mij bijvoorbeeld een radiator geadviseerd en die bleek te groot en onhandig voor mijn kleine badkamer. Hij kon niet terug (binnen een paar dagen zag de aannemer dat hij niet paste) Uiteindelijk kon hij toch terug minus € 30,00!!!! Helemaal nieuw en ongebruikt, binnen 3 dagen retour. Uit coulance, want normaal doen ze dat niet. Terwijl zij mij deskundig hebben geadviseerd dat dit paste. Ja, feitelijk wel, maar ongelooflijk onhandig, je liep er bij binnenkomst direct tegenaan en er kon geen handdoek meer op. Ook de bestelling ging niet goed. En het lastige vind ik dat ze alle verantwoordelijkheid bij de klant neerleggen. Zij hebben niets fout gedaan. Terwijl de leverdatum zwart op wit op mijn koopovereenkomst stond, toch legden ze de verantwoordelijkheid bij mij neer (ik had moeten bellen of het wel klopte.....) en moest ik een paar honderd euro extra betalen als ik de levering wilde zoals in de koopovereenkomst was afgesproken. Overal maken mensen fouten, ik ook, maar dat je gelijk alle verantwoordelijkheid bij de klant neerlegt heb ik als erg onrechtvaardig ervaren. Een volgende keer koop ik niet weer bij Sanidirect.

Tevreden

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 15 mei 2019

» Sanidirect beoordeling

Mijn ervaring plaatsen