Sarahpacini.com ervaringen en beoordelingen

Sarahpacini.com is een prachtig modemerk vol met mode voor vrouwen. De exclusieve kledingstukken zijn niet alleen in winkels te koop, maar ook in de webwinkel. Ervaringen met de looks uit deze online shop kan je bij ons lezen inclusief de beoordelingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Sarah Pacini

Sarah Pacini is meer dan mode , het is een manier van leven, een manier om jezelf tot uiting te brengen. Al twintig jaar een mooi verhaal ... Sarah Pacini, met zijn unieke ontwerpen, gratie en elegantie brengt dit label adem in de wereld van de vrouwenmode.

Consistente, nobele en elegante silhouetten
Sarah Pacini brengt een complete damescollectie met als basis een een unieke mix van breigoed, die de naam 'prêt-à-porter' waardig is. Uniek en duurzaam zijn eveneens de accessoires.
Individuele kledingstukken kun je stijlvol combineren of je kiest voor een volledige look: originele silhouetten met een tijdloze schoonheid en kleuren pallet. Sarah Pacini is een Belgisch label, met een Italiaans fabrikaat!
Ontdek hier online het universum van Sarah Pacini en laat je inspireren!

E-shop Sarah Pacini
Ben je een fan? Online bestellen kan hier snel en eenvoudig. Prachtige creaties en totale ensembles zoals u het verkiest. De kledij is gesorteerd per categorie en je kan ook accessoires bestellen zoals schoenen, handtassen, sjaals en juwelen.

» Sarah Pacini Review

Mijn ervaring plaatsen

Sarahpacini.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews