Sarenza.nl ervaringen en beoordelingen

“De online specialist in schoenen” luid de slagzin van dit online schoenen warenhuis. Je kunt op deze site verschillende schoenen bekijken voor zowel mannen, dames en kinderen. Op onze site zijn reviews te vinden over Sarenza waarin je ervaringen van mensen die hier al klant zijn kunt lezen. Zie ook hoe Sarenza scoort in de beoordelingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Sarenza

Sarenza.nl is de grootste online schoenenwinkel in Europa en is vanaf 2012 actief in Nederland.
Behalve schoenen zijn er bij Sarenza.nl ook tassen en accessoires te verkrijgen.

De met een aantal kleurrijke foto's geïllustreerde startpagina van Sarenza.nl is goed overzichtelijk. Je krijgt direct een goed en overzichtelijk beeld van de producten welke bij Sarenza.nl te koop zijn.

Het vinden van de gewenste schoen of tas gaat erg gemakkelijk en snel. Bijzonder handig is de mogelijkheid om snel een keuze te kunnen maken in dames- en herenschoenen met grote of kleine maten.
Na het aanklikken van een item verschijnen er een groot aantal schoenen met hun prijzen in beeld. Het zoeken kan verder verfijnd worden door op een bepaald merk schoen te klikken.

Op de startpagina zie je verder links die verwijzen naar reviews van klanten, een aantal best sellers en een link naar de klantenservice waar je via een e-mail of een telefoonnummer je eventuele vragen kunt stellen.

» Sarenza Review

Mijn ervaring plaatsen