Sarenza.nl ervaringen en beoordelingen

“De online specialist in schoenen” luid de slagzin van dit online schoenen warenhuis. Je kunt op deze site verschillende schoenen bekijken voor zowel mannen, dames en kinderen. Op onze site zijn reviews te vinden over Sarenza waarin je ervaringen van mensen die hier al klant zijn kunt lezen. Zie ook hoe Sarenza scoort in de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sarenza

Sarenza.nl is de grootste online schoenenwinkel in Europa en is vanaf 2012 actief in Nederland.
Behalve schoenen zijn er bij Sarenza.nl ook tassen en accessoires te verkrijgen.

De met een aantal kleurrijke foto's geïllustreerde startpagina van Sarenza.nl is goed overzichtelijk. Je krijgt direct een goed en overzichtelijk beeld van de producten welke bij Sarenza.nl te koop zijn.

Het vinden van de gewenste schoen of tas gaat erg gemakkelijk en snel. Bijzonder handig is de mogelijkheid om snel een keuze te kunnen maken in dames- en herenschoenen met grote of kleine maten.
Na het aanklikken van een item verschijnen er een groot aantal schoenen met hun prijzen in beeld. Het zoeken kan verder verfijnd worden door op een bepaald merk schoen te klikken.

Op de startpagina zie je verder links die verwijzen naar reviews van klanten, een aantal best sellers en een link naar de klantenservice waar je via een e-mail of een telefoonnummer je eventuele vragen kunt stellen.

Top service!

Ervaring van Lieke, toegevoegd op 15 juni 2020

Door het goede en snelle contact met de klantenservice super tevreden met hoe ze handelen. Echt top!

Zeer tevreden klant

Ervaring van Myrthe L, toegevoegd op 9 april 2019

Net mijn bestelling opgehaald bij post nl punt. Bruine espadrilles en esprit sneakers. Ik ben heel goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling door mailtjes van sarenza, dat vond ik prettig want bij sommige webshops doen ze dat niet. De schoenen zijn van goede kwaliteit maar sarenza heeft altijd precies wat ik zoek! Professionele webwinkel die weet waar ze mee bezig is. Ook hebben ze vaak aantrekkelijke kortingen. Sarenza is de eerste site waar ik voor schoenen kijk.

Erg tevreden

Ervaring van Isa, toegevoegd op 7 november 2018

Helemaal blij met de Dr. Martens die ik bestelde en met 20 euro korting kon krijgen. Kreeg wel een mailtje dat m'n schoenen vertraagd waren, maar dat er goed op mn pakketje werd gelet. Ze waren er uiteindelijk niet binnen 24 uur zoals beloofd, maar toch nog binnen 48 uur! Vind ik erg netjes en vooralsnog prima te doen.

super service

Ervaring van Eugenie Monaco, toegevoegd op 11 september 2017

Prachtige schoenen besteld. Binnen een week in huis. Helaas was de schoen te wijd, en moest ik ze terugsturen. Zonder problemen het formulier gedownload van de site. Schoenen naar een ophaalpunt gebracht op zaterdag en op maandag mijn geld al terug op mijn rekening. Echt super het ging tenslotte niet om een klein bedrag. Dikke pluim.

Prima

Ervaring van Esther, toegevoegd op 9 augustus 2017

Besteld dinsdags na 14.00 uur, mail dat ze vanwege drukte wat later zouden leveren. Geleverd donderdag, dus precies volgens verwachting. Vrijdags schoenen retour gedaan en maandags het geld al terug op de rekening. Retourformulier na retourmelding direct mijn mailbox. Prima site. Geen slechte ervaringen zoals sommige anderen.

Plus en min punten

Ervaring van Joost, toegevoegd op 18 juli 2017

Meerdere malen schoenen gekocht zonder problemen. Momenteel al een aantal dagen op een order aan het wachten. Ik kan niet zien wat de status is, klantenservice niet bereikbaar of gesloten als het nog geen 17.00 uur is. mail gestuurd maar door drukte kan dit nog enige dagen duren? maar wel betaald????. Order kan niet geannuleerd worden wil graag de schoenen hebben voor mijn zoon. Kan natuurlijk opnieuw bestellen maar zit ik straks met 2 paar! Hopelijk heeft Sarenza snel een oplossing voor ik zaterdag vertrekt naar mijn vakantie bestemming.

Slechte communicatie maar wel goed ontvangen, hoewel te laat

Ervaring van Lieke Meijer , toegevoegd op 4 juli 2017

De levertijd was veel langer dan beloofd en daar was geen enkel bericht van, de klantenservice was telefonisch ontzettend moeilijk bereikbaar maar de schoenen wel na 3 werkdagen goed ontvangen. Dus geduld hebben of niet bestellen als je haast hebt.

niet bereikbaar

Ervaring van M. van Workum, toegevoegd op 28 juni 2017

Ik heb voor het eerst een paar schoenen bij Sarenza besteld. De bezorging zou binnen 2-3 werkdagen geschieden. Na 2 dagen kreeg ik de melding per email dat de schoenen verzonden waren ,maar na een week was er bij DHL nog niets binnen. Ik heb 3 dagen geprobeerd om Sarenza telefonisch te bereiken, maar je hoort alleen dat zij "momenteel niet bereikbaar zijn". Ook de email levert niets op. De schoenen zijn na 1,5 week bezorgd en zien er goed uit. Jammer dat Sarenza niet begrijpt dat je service moet verlenen om klanten te binden. Dus niet met veel bravoure melden dat je gratis kunt bellen als er NIEMAND aan de telefoon zit. Informeer je klanten als de bezorging langer duurt.

goede service

Ervaring van Mirjam, toegevoegd op 5 augustus 2016

Gekochte schoenen voldeden niet aan mijn verwachtingen. Zonder problemen retour kunnen sturen en binnen twee dagen het geld weer op mijn rekening terug gestort.

03473499. ordernummer.

Ervaring van S.v.d.Akker, toegevoegd op 29 juni 2016

Vandaag een bestelling gedaan bij Sarenza, . Helaas had ik nog niet alle negatieve ervaringen van deze winkel gelezen op internet. OK.Even bellen met hen 0800 nummer. ong. 11. minuten aan de telefoon gehangen al luisterend naar een bandje wat afdraaide met een dames stem, dat er nog wachtende voor mij waren, enz. Toen na, deze 11 minuten en het nederlandse tijd 14.48 uur was.kreeg ik een dames stem aan de lijn van Sorry ons kantoor is Nu gesloten.!!!en Onze openingstijden zijn van s.morgens 9 uur tot s,avonds 6 uur. Vreemd.Het was nog geen 6 uur s.avonds.!!! Maar ik kon ze nu een mail sturen. Ik ben benieuwd.? Hoe gaat dit aflopen want mijn order is al geplaatst en met Ideal betaald en in de bevestigingsmail van hen stond wachten op bank goedkeuring. He. Ideal en Bankgoedkeuring, dat is vreemd. De levering kon ook ineens niet meer de volgende dag plaatsvinden want men was het magazijn aan het verplaatsen. Nou maar afwachten...hoe ordernummer:03473499. door hen verwerkt gaat worden. Het liefst zou ik alles annuleren, maar helaas dat kan ook niet bij hen. Want zo verloopt de communicatie: -------------------------------------- De klantenservice zal geheel tot uw beschikking staan voor eventuele vragen over uw bestelling. Notitie op de orderbon.

Zeer tevreden

Ervaring van Schoenlover, toegevoegd op 4 juni 2016

4 paar schoenen besteld. De volgende dag kon ik ze al ophalen bij dpd-punt. De dag erna heb ik via dit dpd- punt 2 paar schoenen retour gestuurd en het geld stond daags daarna al op mijn rekening!

Prima

Ervaring van EM, toegevoegd op 3 maart 2016

Ik had een tas besteld. Deze was er al binnen een paar dagen. De tas was niet precies wat ik graag wilde. Retourneren is heel eenvoudig en het geld stond een dag later al weer op mijn rekening. Prima service!

Ervaring van AS, toegevoegd op 28 november 2014

Leuke winkel, koop vaker schoenen hier, vooral als de uitverkoop weer start kan je goedkope schoenen kopen

Ervaring van Zavinah, toegevoegd op 13 augustus 2014

Een van de betere online schoenenwinkels. retour sturen gaat eenvoudig en snel je geld weer teruggestort.

Ervaring van Missie, toegevoegd op 14 augustus 2013

Mijn bestelling was verkeerd gegaan en kreeg een gratis kortingscode van 20 euro super bedankt sarenza.

» Sarenza Review

Mijn ervaring plaatsen