Sartofashion.nl ervaringen en beoordelingen

Sartofashion.nl heeft een lange geschiedenis als het aankomt op modieuze kleding uit het hogere segment. Vrouwen van boven de dertig kunnen hier helemaal losgaan voor het uitzoeken van een nieuwe outfit. Sportieve of eigentijdse vrouwen kunnen volgens de ervaringen en beoordelingen bij Sartofashion.nl. terecht.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sartofashion

Het Nederlandse modebedrijf Sarto Fashion is opgericht in 1947. Het bedrijf behoort tot het middensegment en richt zich op vrouwen boven de dertig die van kwaliteit en draagbaarheid houden. De kleding is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol. Elk jaar verschijnen er twee grote en kleine collecties. Op sartofashion.nl vind je een online shop, lookbook en foto‬ôs die een impressie geven van de collectie. Daarnaast is er een outlet en bestaat er de mogelijkheid om het dichtstbijzijnde filiaal op te zoeken.

Bekende merken van Sarto Fashion

Sarto Fashion werkt samen met drie modelabels: Roberto Sarto, Anotherwoman en Poools. Roberto Sarto is een Nederlands modemerk met drie verschillende lijnen binnen de collectie. Roberto Sarto Collection volgt de laatste modetrends, terwijl Roberto Sarto Essentials zich kenmerkt door tijdloze en traditionele kleding. Roberto Sarto Sports heeft een sportieve stijl. Anotherwoman en Pools zijn eveneens Nederlandse merken. Anotherwoman richt zich met truien en vesten op moderne vrouwen. Bij Pools kun je terecht voor een gehele outfit met een meer uitgesproken stijl.

Ervaring van Marly, toegevoegd op 27 juli 2014

Mooi shirt met gave print gekocht , ziet er geweldig uit als ik hem aan heb

» Sartofashion Review

Mijn ervaring plaatsen