SB Supply ervaringen en beoordelingen

SBsupply.nl is de website waar je terecht kan voor accessoires voor je iPhone, iPod, Mac of Samsung Galaxy. De accessoires zijn allemaal van bekende merken zodat je altijd de hoogste kwaliteit geboden kan worden. Met behulp van ervaringen en beoordelingen kan je een keuze maken voor de leukste accessoires bij SBsupply.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over SBsupply

Sbsupply.nl is een webshop waar je hippe accessoires en gadgets koopt voor je Android en Apple apparaten. Het bedrijf is in 2010 opgericht door Sander Berendsen, is onderdeel van SB Supply Europe en gevestigd in Groenlo. De webshop richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten en levert in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Er worden producten geleverd van aansprekende fabrikanten als Apple, Bluelounge en Case-Mate. Daarnaast beschikt sbsupply.nl over een eigen huismerk: SB.
Het navigeren door de website werkt eenvoudig. Je kunt er voor kiezen om te zoeken op merk of op soort accessoire. Het leveringsprogramma is verrassend groot. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een case voor de iPhone 6, dan toont de website je veel verschillende uitvoeringen. Van goedkoop tot duur, van simpel tot stijlvol.
Zoals je van een moderne webshop mag verwachten wordt je bestelling al de volgende dag afgeleverd en kun je afrekenen met iDeal, PayPal of per creditcard. Sbsupply.nl is in het bezit van het Certificaat Thuiswinkel Waarborg.

Ervaring van Mikko, toegevoegd op 25 november 2014

Goed bedrijf, had wat vragen en kreeg dezelfde middag nog uitgebreid antwoord.

Ervaring van Maurice, toegevoegd op 7 oktober 2014

hoesje gekocht voor mijn samsung telefoon, de bestelling past door de brievenbus, levering was binnen 2 dagen.

» SB supply Review

Mijn ervaring plaatsen