Schaefer-shop.nl ervaringen en beoordelingen

De Schaefer-shop.nl is de ideale webwinkel voor kantoorbenodigdheden. Je kan hier terecht voor de complete inrichting van je kantoor of magazijn. Maar je kan hier ook terecht voor accessoires of laptops om op te werken. Met behulp van ervaringen en beoordelingen kan je zelf online een keuze maken in de schaefer-shop.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Schaefer-Shop

De Schäfer Shop is onderdeel van de Schäfer Groep en in 75 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de markt voor kantoorbenodigdheden en kantoorinrichting. Schäfer Shop bevindt zich in 16 Europese landen en geeft de garantie voor betrouwbare en duurzame merkkwaliteit, direct van de fabrikant. De shop heeft een eigen inkooporganisatie en levert SSI Schäfer-producten.

Schaefer-shop.nl biedt een groot assortiment met 40.000 producten. U kunt hier terecht voor een aantrekkelijke inrichting van uw bedrijf en diverse kantoorbenodigdheden, van bekende merken of het eigen merk. Er zijn oneindig veel interieurcombinaties mogelijk en Schäfer Shop levert van aanvraag tot montage, van nietmachines tot bureaustoelen.
U bestelt eenvoudig wat u nodig heeft om uw onderneming optimaal te laten functioneren. Daarnaast leveren ze vakkundig advies op maat.

Alle producten worden geleverd met 3 jaar garantie, er is een reparatieservice en voor uw vragen en bestellingen staan de medewerkers van de klantenservice altijd paraat. Tevens is de uitgebreide catalogus gratis te bestellen.

» Schaefer-Shop Review

Mijn ervaring plaatsen

Schaefer-shop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews