Scheerplein.nl ervaringen en beoordelingen

Scheren is lang niet altijd een voordelige hobby. Bij Scheerplein haal je voordelig al je scheerspullen in huis door grootverpakkingen te kopen. Volgens de ervaringen van andere shoppers ben je bij Scheerplein vaak voordeliger uit. Schrijf gerust je beoordelingen online op onze site om andere te adviseren.

Mijn ervaring plaatsen

Over Scheerplein.nl

Hoewel een baard in de mode is, is scheren voor de meeste mannen een dagelijks terug koemnde bezigheid. Elke dag weer voor die spiegel staan om weer glad voor de dag te komen!

Ook vrouwen ontkomen er niet aan om zo nu en dan wat overtollig haar te verwijderen.

Ben je man of vrouw, scheer je elektrisch of juist nat. Of het nu is voordat je gaat scheren, tijdens of erna. Bij www.scheerplein.nl vind je ongeveer alles.

Omdat je bij een orderbedrag van 25 euro jouw spullen al gratis thuis bezorgd krijgt is scheerplein een mooi alternatief voor de fysieke winkel. Wie heeft zich vaak niet een slag in de rondte gezocht naar dat ene produkt!

Zoals al gezegd: het assortiment is groot, dus voldoende keus voor iedereen.

Wat een beetje jammer is, is het feit dat de site nogal goedkoop oogt, Dat is in ieder geval een gevoel wat blijft hangen. Wellicht een nuttig verbeterpunt!

Ervaring van Jonathan, toegevoegd op 15 januari 2015

al paar keer nieuwe scheermesjes gekocht bij jullie, goede aanbiedingen.

» Scheerplein.nl Review

Mijn ervaring plaatsen