Schilderijen.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Schilderijen.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Schilderijen.nl

Op de website van Schilderijen.nl worden allerlei soorten wanddecoraties aangeboden. Je kunt hierbij denken aan olieverf schilderijen, popart schilderijen, foto of tuinposter enzovoort. Ook is het mogelijk om op de website kunstreproducties in te lijsten. De inLijsterij betstaat al 25 jaar in Groningen. Ze zijn 100 % specialist in het inlijsten. Om te voorkomen dat reproductie gaat bubbelen wordt deze met een speciale machine gelijmd en vacuüm gezogen.

Cadeaubon
Om te voorkomen dat je op feestjes met lege handen staat heeft Schilderijen.nl speciale cadeaubonnen. Deze zijn erg geschikt als u een goede indruk wilt maken op de ontvanger. Er zijn vier verschillende cadeaubonnen. Het enige verschil is dat het bedrag op de bon anders is. U kunt de bon op de webwinkel bestellen en binnen 24 uur wordt de bon naar uw eigen adres verzonden. Op de bon staat een unieke code. Deze code kan wanneer er wordt afgerekend ingevuld worden. U bent bij een dergelijke bon altijd verzekerd dat de gebruiker van de bon altijd een mooie decoratie zal kunnen bestellen.

Ervaring van ilse, toegevoegd op 2 september 2015

Heel mooi schilderij van jullie, krijg vaak de vraag van bezoek wie hem heeft geschilderd en dat ze hem mooi vinden.

Ervaring van A, toegevoegd op 11 augustus 2015

Goede winkel, speciaal voor ons een schilderij uitgezocht op basis van onze wensen en kleuren van de muur, wordt goed meegedacht en naar gehandeld.

» Schilderijen.nl review

Mijn ervaring plaatsen