Schilderijenstore.nl ervaringen en beoordelingen

Je wilt graag een stukje kunst aan de muur hebben hangen. Dit kan in de woonkamer, slaapkamer of misschien wel voor op kantoor. In de schilderijenstore.nl heb je een ruime keuze uit kunstwerken van diverse kunstenaars. Naast de aanschaf van een schilderij kan je direct kiezen voor een inlijstservice zodat je dit niet meer achteraf hoeft te regelen. Ervaringen en beoordelingen helpen je bij het maken van een keuze voor jouw favoriete kunstwerk.

Mijn ervaring plaatsen

Over Schilderijenstore

Schilderijenstore.nl verkoop schilderijen voor thuis aan de muur. Er is een ruim assortiment van meer dan 5000 schilderijen, inclusief aanvullende diensten zoals inlijsten, waarvoor men een innovatieve inlijst tool op de site heeft om de juiste lijst te keizen. Er wordt op de site extra informatie gegeven over hoe het inlijsten vervolgens wordt uitgevoerd.

Naast de actuele aanbiedingen en de top-50 verkochte items, is het hele assortiment bereikbaar en te doorzoeken via zo'n 50 categorieën. Daar zijn verschillende indelingen voor gebruikt. Zo kan gezocht worden op kunststijl, maar ook op categorieën als sport, kinderwereld en steden en landschappen. Daarnaast zijn cadeaubonnen te koop die besteed kunnen worden in de webshop.

Na bestelling kan worden betaald met Ideal, Paypal, vooruitbetaling of een eenmalige machtiging. De levertijden variëren per product maar staan bij ieder product vermeld. In het algemeen geldt voor maatwerk inlijsten een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Ook onderwerpen als klachtafhandeling en privacy worden op de site behandeld.

Ervaring van Laura, toegevoegd op 19 december 2014

Het schilderij is net binnengekomen, goed verpakt, ga hem nu ophangen.

Ervaring van Lana, toegevoegd op 27 november 2014

Al 2 keer een schilderij gekocht bij jullie, lekker veel keus.

» Schilderijenstore Review

Mijn ervaring plaatsen