Schiphol Tickets ervaringen en beoordelingen

Een overzicht van ervaringen en beoordelingen over Schipholtickets. Voordat je vliegtickets gaat bestellen doe je er verstandig aan een aantal recensies te lezen. Op deze manier kom je er achter of Schipholtickets betrouwbaar en veilig is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Schiphol Tickets

Op Schipholtickets.nl kun je vliegtickets vergelijken. De website is een onafhankelijke aanbieder die zegt de goedkoopste tickets te verkopen. Alle luchtvaartmaatschappijen kunnen op de site vergeleken worden en zo kun je via de website een ticket reserveren. Niet alleen kun je er vliegtickets reserveren, maar ook kun je er terecht voor een hotelovernachting, autohuur, taxi van en naar Schiphol en het reserveren van een parkeerplaats op Schiphol. Een hotel zoeken doe je via de partner Booking.com. Je hoeft niet alleen te vertrekken van Schiphol, andere luchthavens zijn ook mogelijk.

In 2013 is Schipholtickets.nl door Zoover uitgeroepen tot beste website van Nederland. Als je een ticket hebt geboekt via Schipholtickets.nl dan krijg je op de volgende boeking bij hun €15,- korting.

Betaling gaat via iDeal, echter kun je niet met iDeal betalen voor een ticket van de lowcost maatschappijen. Naast iDeal kun je betalen met Visa Card, Mastercard of American Express. Met deze kaarten geldt er wel een toeslag van €12,-.

Met vragen kun je de telefonisch of per mail contact op nemen met de medewerkers van Schipholtickets.nl.

» Schiphol Tickets Review

Mijn ervaring plaatsen