Schoenenoutletonline.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Schoenenoutletonline en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Schoenenoutletonline

Schoenenoutletonline.nl is een webshop van de winkel Zonnenberg Schoenen. Deze winkel bevindt zich in Zeeland (Brabant)en bestaat al 50 jaar. In de afgelopen vijftig jaar heeft Zonnenberg haar onderneming flink uitgebreid. Zo is er sinds kort ook een webshop online waar zij een deel van haar assortiment beschikbaar stelt.

Bij schoenenoutletonline.nl vind je afgeprijsde schoenen van grote merken als Nike, Adidas, Asics en K-SWISS. Je kan er terecht voor heren-, dames- en kinderschoenen. Naast vrijetijdsschoenen bieden ze bij schoenenoutletonline.nl ook wandelschoenen, sportkleding en schaatsen.

Wanneer je schoenen besteld op schoenenoutletonline.nl worden je producten gratis bezorgd vanaf een bestelling van 50 euro. Je producten worden geleverd door PostNL en binnen 15 dagen kan je de producten nog retour sturen.

Naast het aanbod dat op de website staat, wordt er ook vermeld waar de klantenservice is en met welke vragen je er terecht kan. Ook hebben ze een breed scala aan klantbeoordelingen op hun website staan.

» Schoenenoutletonline Review

Mijn ervaring plaatsen

Schoenenoutletonline.nl ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews