Score.nl ervaringen en beoordelingen

Score is de website voor online herenkleding. Bekende merken alleen gericht op mannen hebben zich hier verzameld. Je kan hier terecht voor een nieuwe jeans of winterjas. Van accessoires tot werkelijk alles wat een man nodig heeft je vindt het bij Score. Ervaringen en beoordelingen over de webshop voor mannen vindt je weer hier in plaats van bij Score.

Mijn ervaring plaatsen

Over Score.nl

Score is een kledingwebsite die zich specifiek richt op mannen. Ben jij een man en hekel jij kledingwinkels met hun paskamers? Dan biedt deze website uitkomst om jou van allerlei verschillende kledingstukken te voorzien. Het assortiment is gigantisch breed. Ze verkopen broeken, jassen, vesten, shirts, truien, sweaters en vele andere kledij. Daarnaast biedt de website ook nog verschillende accessoires aan, zoals zonnebrillen voor in de zomer, en handschoenen, sjaals en mutsen voor in de winter. Voor alle jaargetijden kun jij er dus terecht om spullen aan te schaffen.

Score levert gratis wanneer je aankoop meer dan €150 bedraagt. De website is voorzien van een maatwijzer. Hiermee wordt de kans verkleind dat een kledingstuk niet past wanneer het eenmaal thuis is aangeleverd. Heb je iets aangeschaft, maar past het onverhoopt toch niet? Score biedt jou dan de mogelijkheid om het gratis te retourneren of te ruilen in een van hun winkels. Daarnaast is score gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org. Dit feit maakt het een betrouwbare website.

Goede spijkerbroeken

Ervaring van Score fan, toegevoegd op 24 maart 2014

Bij deze winkel heb je nooit een miskoop. Bekende merken en goede spijkerbroeken.

geld terug

Ervaring van Anders, toegevoegd op 6 januari 2014

Broek besteld, pastte niet, teruggestuurd en binnen 3 dagen geld terug. Bij zalando duurt het altijd vele male langer.

Super service

Ervaring van Ro, toegevoegd op 26 augustus 2013

Koop hier altijd mijn spijkerbroek, nou had ik een broek die een scheurtje kreeg na 3 maanden. Ik dacht ik probeer het toch en ging terug naar de winkel zonder bonnetje. Wat denk je, kreeg zonder moeite een nieuwe spijkerbroek mee. Wat een service van Score.

» Score.nl Review

Mijn ervaring plaatsen