Score.nl ervaringen en beoordelingen

Score is de website voor online herenkleding. Bekende merken alleen gericht op mannen hebben zich hier verzameld. Je kan hier terecht voor een nieuwe jeans of winterjas. Van accessoires tot werkelijk alles wat een man nodig heeft je vindt het bij Score. Ervaringen en beoordelingen over de webshop voor mannen vindt je weer hier in plaats van bij Score.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Score.nl

Score is een kledingwebsite die zich specifiek richt op mannen. Ben jij een man en hekel jij kledingwinkels met hun paskamers? Dan biedt deze website uitkomst om jou van allerlei verschillende kledingstukken te voorzien. Het assortiment is gigantisch breed. Ze verkopen broeken, jassen, vesten, shirts, truien, sweaters en vele andere kledij. Daarnaast biedt de website ook nog verschillende accessoires aan, zoals zonnebrillen voor in de zomer, en handschoenen, sjaals en mutsen voor in de winter. Voor alle jaargetijden kun jij er dus terecht om spullen aan te schaffen.

Score levert gratis wanneer je aankoop meer dan €150 bedraagt. De website is voorzien van een maatwijzer. Hiermee wordt de kans verkleind dat een kledingstuk niet past wanneer het eenmaal thuis is aangeleverd. Heb je iets aangeschaft, maar past het onverhoopt toch niet? Score biedt jou dan de mogelijkheid om het gratis te retourneren of te ruilen in een van hun winkels. Daarnaast is score gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org. Dit feit maakt het een betrouwbare website.

» Score.nl Review

Mijn ervaring plaatsen