Seatwave.nl ervaringen en beoordelingen

Online tickets kopen voor de grootste evenementen en jouw favoriete artiesten blijft altijd een beetje spannend. Je wil namelijk wel zeker weten dat je de officiële tickets in huis hebt en geen copy. Als je hier zeker van wilt zijn dan moet je volgens de beoordelingen bij Seatwave.nl zijn. Volgens de ervaringen worden hier alle officiële tickets voor concerten en evenementen verkocht.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over seatwave.nl

Seatwave biedt je de mogelijkheid om voor een veelvoud aan shows kaartjes te kopen. De website heeft een mooie interface en laat meteen een aantal van de meest vooraanstaande shows zien. Er is onder meer een mogelijkheid om een selectie te maken voor de prijs van het kaartje of de datum waarom je graag naar een voorstelling zou willen.

Festivals
Seatwave heeft kaartjes voor alle grote evenementen die er in Nederland te vinden zijn. Onder meer kun je hier kaartjes kopen voor de grootste evenementen. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een Defqon 1.

Tickets
Tickets zijn zowel fysiek met de post of per e-ticket te verkrijgen. Bij die laatste krijg je de kaartjes per mail toegestuurd. Je hoeft de tickets dan alleen nog maar even uit te printen en mee te nemen. Met een speciale barcode kun je dan je favoriete artiest gaan zien.

Betrouwbaarheid
Ticketmaster is een grote speler op het gebied van tickets. Seatwave is hier een aanverwant bedrijf van.

» seatwave.nl Review

Mijn ervaring plaatsen