Seatwave.nl ervaringen en beoordelingen

Online tickets kopen voor de grootste evenementen en jouw favoriete artiesten blijft altijd een beetje spannend. Je wil namelijk wel zeker weten dat je de officiële tickets in huis hebt en geen copy. Als je hier zeker van wilt zijn dan moet je volgens de beoordelingen bij Seatwave.nl zijn. Volgens de ervaringen worden hier alle officiële tickets voor concerten en evenementen verkocht.

Mijn ervaring plaatsen

Over seatwave.nl

Seatwave biedt je de mogelijkheid om voor een veelvoud aan shows kaartjes te kopen. De website heeft een mooie interface en laat meteen een aantal van de meest vooraanstaande shows zien. Er is onder meer een mogelijkheid om een selectie te maken voor de prijs van het kaartje of de datum waarom je graag naar een voorstelling zou willen.

Festivals
Seatwave heeft kaartjes voor alle grote evenementen die er in Nederland te vinden zijn. Onder meer kun je hier kaartjes kopen voor de grootste evenementen. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een Defqon 1.

Tickets
Tickets zijn zowel fysiek met de post of per e-ticket te verkrijgen. Bij die laatste krijg je de kaartjes per mail toegestuurd. Je hoeft de tickets dan alleen nog maar even uit te printen en mee te nemen. Met een speciale barcode kun je dan je favoriete artiest gaan zien.

Betrouwbaarheid
Ticketmaster is een grote speler op het gebied van tickets. Seatwave is hier een aanverwant bedrijf van.

beyonce tickets

Ervaring van bella, toegevoegd op 21 februari 2016

Heb me tickets op tijd binnen gekregen, tevreden!

Betrouwbaar

Ervaring van Y. Rijpert, toegevoegd op 1 juli 2015

Kaartjes voor "uitverkocht" concert besteld. Kost wat extra maar alles keurig verlopen. Betalen via I-deal, goede berichtgeving via email van status bestelling, bevestiging bestelling, bericht om tickets te downloaden, bevestigingsmail dat tickets gedownload zijn, alles in klare taal.

Ervaring van Otto, toegevoegd op 4 maart 2015

Ik koop en verkoop regelmatig kaarten via Seatwave, alles is goed geregeld en je kan niet opgelicht worden.

Ervaring van Siemert, toegevoegd op 28 november 2014

Fijne site, koop er regelmatig kaartjes als iets uitverkocht is, wel iets duurder dan normaal maar wel betrouwbaar.

Ervaring van Van Eck, toegevoegd op 20 oktober 2014

Vandaag mijn kaartjes ontvangen via de mail, goede plaatsen voor deze prijs.

» seatwave.nl Review

Mijn ervaring plaatsen