Secret Escapes ervaringen en beoordelingen

Lees alle reviews en ervaringen en bekijk of Secret Escapes Nederland betrouwbaar genoeg is om een vakantie bij te boeken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Secret Escapes

Flinke korting op luxe accommodaties, dat is waar Secret Escpaes voor staat. Aanmelden is gratis en doe je door jouw e-mail adres achter te laten. Elke week verschijnen er nieuwe aanbiedingen op de site, die korte tijd te boeken zijn. Wereldwijd heeft Secret Escapes meer dan 10 miljoen leden, sinds kort zijn ze ook in Nederland actief. Ben jij op zoek naar een luxe vakantie tegen een betaalbare prijs, dan moet je het aanbod zeker bekijken. Heb je vragen over een bepaald hotel neem dan contact op met de klantenservice.

Wil geen lid worden

Ervaring van Anne, toegevoegd op 25 februari 2017

Mijn ervaring kwam niet verder dan de website. Als je wilt boeken, moet je eerst lud worden voor dat je ook maar een reis te zien krijgt. Dan maar naar een andere aanbieder.

heeft niemand veel slechte ervaringen met escape?

Ervaring van jef, toegevoegd op 26 juli 2016

Lijkt mij sterk dat hier nooit was mis gaat of bevestiging krijgt en toch overboeken als antwoord.. Kom op mensen deel je ervaring

Zeer goed!!

Ervaring van H. Harmsen, toegevoegd op 4 november 2015

Wij hebben al een paar keer geboekt bij deze organisatie, ze hebben hele mooie hotels in de aanbieding tegen een zeer gunstige prijs. Zeker aan te bevelen!!!!

Ervaring van H. harmsen, toegevoegd op 4 november 2015

Redelijke aanbiedingen

Ervaring van Chris, toegevoegd op 1 september 2015

De aanbiedingen zijn redelijk en ik heb het niet goedkoper kunnen vinden. Laat je echter niet gek maken, de kortingen worden namelijk schromelijk overdreven. Deel het percentage door 2 en het komt meer in de buurt.

Ervaring van M de Wijs, toegevoegd op 29 mei 2015

Leuke deals, vandaag geboekt, kreeg direct bevestiging van de reservering.

Ervaring van Karin, toegevoegd op 22 april 2015

Ken dit bedrijf van mijn schoonzus uit Duitsland, zeer goede aanbiedingen voor hotels.

» Secret Escapes Review

Mijn ervaring plaatsen