Selectcamp ervaringen en beoordelingen

Het vinden van een unieke accommodatie of camping in een ander land is vaak lastig. Selectcamp.nl maakt het allemaal een stuk eenvoudiger en gaat opzoek naar de leukste bestemmingen in binnen en buitenland. Met behulp van ervaringen en beoordelingen kan je vervolgens een boeking maken voor je volgende vakantie.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Selectcamp

Op selectcamp.nl vindt u beste gelegenheden voor luxe camping vakanties. Op de site van selectcamp.nl vindt u de unieke combinatie van Europese topcampings. Deze campings hebben de meest uitgebreide faciliteiten. Wanneer u boekt via selectcamp.nl bent u er van verzekerd dat u een vakantie heeft waaraan het u aan niets zal ontbreken. Dit geldt ook voor de kinderen.

Accommodaties
Selectcamp accommodaties levert zonder uitzondering topcampings in ondermeer Italië, Spanje, Kroatië, Frankrijk, Nederland enzovoort. Het zijn vooral de uitstekende voorzieningen die er uit springen met daarbij de prachtige ligging die er voor zorgen dat u een vakantie heeft die u zich lang zult herinneren. Een vakantie die u boekt op de website van selectcamping.nl is een vakantie zonder zorgen. De medewerkers van Selectcamp vangen u op en zullen er alles doen om u een zeer verzorgde vakantie te bezorgen.

Boeken
U kunt zowel telefonisch als online uw vakantie boeken. Via de online boekingsmodule kunt u de favoriete vakantiebestemming reserveren. Wanneer u heeft geboekt ontvangt u direct ook weer uw boekingsbevestiging. Enkele werkdagen na de boeking wordt de factuur naar u verzonden.

» Selectcamp Review

Mijn ervaring plaatsen