Selectcamp ervaringen en beoordelingen

Het vinden van een unieke accommodatie of camping in een ander land is vaak lastig. Selectcamp.nl maakt het allemaal een stuk eenvoudiger en gaat opzoek naar de leukste bestemmingen in binnen en buitenland. Met behulp van ervaringen en beoordelingen kan je vervolgens een boeking maken voor je volgende vakantie.

Mijn ervaring plaatsen

Over Selectcamp

Op selectcamp.nl vindt u beste gelegenheden voor luxe camping vakanties. Op de site van selectcamp.nl vindt u de unieke combinatie van Europese topcampings. Deze campings hebben de meest uitgebreide faciliteiten. Wanneer u boekt via selectcamp.nl bent u er van verzekerd dat u een vakantie heeft waaraan het u aan niets zal ontbreken. Dit geldt ook voor de kinderen.

Accommodaties
Selectcamp accommodaties levert zonder uitzondering topcampings in ondermeer Italië, Spanje, Kroatië, Frankrijk, Nederland enzovoort. Het zijn vooral de uitstekende voorzieningen die er uit springen met daarbij de prachtige ligging die er voor zorgen dat u een vakantie heeft die u zich lang zult herinneren. Een vakantie die u boekt op de website van selectcamping.nl is een vakantie zonder zorgen. De medewerkers van Selectcamp vangen u op en zullen er alles doen om u een zeer verzorgde vakantie te bezorgen.

Boeken
U kunt zowel telefonisch als online uw vakantie boeken. Via de online boekingsmodule kunt u de favoriete vakantiebestemming reserveren. Wanneer u heeft geboekt ontvangt u direct ook weer uw boekingsbevestiging. Enkele werkdagen na de boeking wordt de factuur naar u verzonden.

Ervaring van Esther t hart, toegevoegd op 2 september 2014

Je krijgt direct antwoord op al je vragen, ik wilde wat weten over een camping en ze ging het direct uitzoeken.

Ervaring van Amy, toegevoegd op 18 augustus 2014

Wij zijn voor het eerst wezen kamperen met Selectcamp. De caravan was nog geen 3 maanden oud, alles zag er nog tip top uit. veel te doen voor de kinderen, elke dag nederlandse animatie van 11 tot 4

Ervaring van fam van der Zweite, toegevoegd op 3 september 2013

Heel fijne site, al 3 keer eerder weggeweest met selectcamp.

» Selectcamp Review

Mijn ervaring plaatsen