Selectdeals.nl ervaringen en beoordelingen

Iedere dag is er weer een nieuwe deal op de website van selectdeals.nl die je eigenlijk niet kan missen. Laat je verassen door producten die je eigenlijk echt nodig hebt, maar waarvan je niet wist dat ze zo goedkoop konden zijn. Met behulp van ervaringen en beoordelingen schaf je eenvoudig de leukste deals aan.

Mijn ervaring plaatsen

Over Selectdeals

Selectdeals.nl is een website, waar iedere dag nieuwe aanbiedingen zijn. De aanbiedingen kunnen landelijk zijn, of speciaal uit jouw regio. Kom je op de startpagina dan zie je dus direct de landelijke deals van vandaag. Het ziet er een beetje rommelig uit. Als je voor het eerst de website bezoekt, snap je er waarschijnlijk niet veel van. Maar de deals die er staan, zijn dus één dag beschikbaar. De kortingen lopen op tot wel 90%.

Categorieën

De categorieën die er op dit moment staan zijn landelijk en huis & tuin.
Bij landelijk staan diverse deals en bij huis & tuin de producten voor binnen huis en in de tuin. Een klok geeft aan hoeveel tijd je nog hebt om een deal aan te schaffen. Zo zijn er geen misverstanden over het sluiten van de deal. Als je meer over een product wil weten, kun je klikken op 'bekijk deal'.

Onder aan de website vind je nog informatie met betrekking tot de deals. Maar ook vind je hier de contactgegevens en veelgestelde vragen.

Ervaring van Simone, toegevoegd op 22 december 2014

Soms duurt het verzenden langer dan 1 week.

Ervaring van Majorie, toegevoegd op 14 oktober 2014

Soms hebben ze leuke aanbiedingen.

» Selectdeals Review

Mijn ervaring plaatsen