Seniorengeluk ervaringen en beoordelingen

Wie zegt dat senioren voor altijd alleen moeten blijven? Seniorengeluk brengt senioren bij elkaar die misschien opzoek zijn naar een beetje gezelschap of een nieuwe liefde. De datingsite voor senioren brengt ouderen eindelijk weer een beetje gezelschap. Lees de ervaringen online op de website en maak gebruik van de beoordelingen voor je jezelf inschrijft bij Seniorengeluk.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Seniorengeluk

Seniorengeluk.nl is een datingsite voor 50-plussers. Deze website voorziet in een grote behoefte. Het aantal ouderen zonder relatie neemt immers nog steeds toe. Men weet tegenwoordig ook beter om te gaan met de digitale mogelijkheden van de moderne tijd. Het beeld dat senioren thuis al televisie kijkend achter de geraniums zitten strookt derhalve niet (meer) met de werkelijkheid.
Vanuit het verleden richten de meeste datingssites zich op een jong publiek. De laatste jaren gaan deze sites zich echter steeds meer richten op specifieke doelgroepen. Een van deze sites is seniorengeluk.nl.
De website oogt verre van oubollig en houdt rekening met de voorzichtigheid die ouderen vaak eigen is. Ook staan veiligheid en eenvoud voorop. Mochten er desondanks toch vragen of onduidelijkheden bestaan, dan vindt men het antwoord vaak onder de button 'veelgestelde vragen'.
De manier van inschrijven komt overeen met soortgelijke datingsites. Je maakt een profiel aan waarna je al snel op zoek kunt naar een partner om nóg ouder mee te worden.

» Seniorengeluk Review

Mijn ervaring plaatsen

Seniorengeluk ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews