Serbonnerie.nl ervaringen en beoordelingen

Serbonnerie.nl is de webshop waar je terecht kan voor de gezelligste woonaccessoires in Nederland. Van kaarsen, kussens tot lantaarns je komt het hier allemaal tegen. Volgens de ervaringen en beoordelingen vind je hier alles om je huis gewoon lekker gezellig aan te kleden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Serbonnerie

Op de website van serbonnerie.nl is het mogelijk om woonaccessoires aan te schaffen van Riverdale. Riverdale werd in 2006 op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Vanaf dat moment heeft het merk Riverdale een belangrijke plaats ingenomen voor het leveren van eigentijdse decoratie en interieur accessoires. De producten van Riverdale kunnen worden ingepast in ieder interieur. Dit is de grote kracht van het merk.

Producten en bestellen
Het aantal producten waaruit gekozen kan worden is groot. Denk hierbij aan dienbladen, kussens, kaarsen, servies, woondecoratie enzovoort. Na het plaatsen van de bestelling wordt de levering direct in gang gezet. De verzendkosten in Nederland bedraagt € 4,95. Boven de € 50, - worden geen verzendkosten gerekend.

Toevoegen
De grote kracht van Riverdale is dat er ieder half jaar ongeveer 350 nieuwe artikelen aan de collectie worden toegevoegd. Uitgaande van een basiscollectie van ongeveer 1000 stuks kan men zeggen dat deze zeer uitgebreid is. De Riverdale producten zullen altijd met de tijd meegaan. De producten stralen in de winter warmte en frisheid in de zomermaanden uit.

Afrekenen
Er kan, wanneer de bestelling is voldaan, op verschillende manieren worden afgerekend. Het kan bijvoorbeeld met IDEAL, Pay Pal, Overboeking en Bankcontact.

Ervaring van M, toegevoegd op 21 september 2014

Aantal items van riverdale besteld bij Serbonnerie, snel in huis, goed verpakt tegen schade.

Ervaring van Denise, toegevoegd op 11 september 2014

Leuke webshop met dito spulletjes. Heel fijn dat je ook kan kiezen om achteraf te betalen.

» Serbonnerie Review

Mijn ervaring plaatsen