Serie A store ervaringen en beoordelingen

Serieastore.nl is een echte liefhebber van voetbal en dit zie je terug in de webshop met alleen maar voetbalschoenen en kleding. Eventueel is het mogelijk om de t-shirt van jouw favoriete club te bedrukken met je eigen naam. Het maakt niet uit of het een club is uit Madrid of München je vindt het allemaal bij de serieastore.nl inclusief beoordelingen en ervaringen van klanten die je voorgingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Serie A Store

Voetballiefhebbers opgelet. Serieastore.nl is de plek waar elke voetbalfanaat moet wezen voor zijn benodigdheden. Deze site is gespecialiseerd in alles wat de voetballer nodig heeft. Van voetbalschoenen tot trainingspakken, deze site is van alle markten thuis. Serieastore is erg gericht op klanttevredenheid en doet er alles aan om u zo’n eenvoudig en comfortabel mogelijk online winkelervaring te bezorgen. De site is heel praktisch ingericht en u kunt alles heel gemakkelijk vinden. Ook zijn er altijd leuke aanbiedingen te vinden op de website. U kunt bij serieastore.nl veilig online betalen via Ideal ook heeft de site verschillende keurmerken en kwalificeert zich hierdoor als een betrouwbare en veilige webshop. Wanneer u vragen heeft over producten kunt u altijd terecht bij de online klantenservice zij staan altijd voor u klaar en u profiteert altijd van professioneel advies.
Ook heeft deze site een fysieke winkel waar u ook altijd terecht kunt met uw vragen of verder wilt winkelen.

Veel trainingspakken

Ervaring van Kobi, toegevoegd op 3 november 2014

Ze hebben veel voetbalkleding van wat minder bekende clubs, leuk is het grote aanbod pakken. wel zou het fijn zijn als ze meer maten op voorraad hebben.

snel verzonden

Ervaring van Mikko, toegevoegd op 3 september 2014

Barcelona trainingspak had ik de volgende dag al in huis. Goed bedrijf.

Gratis omgerolen

Ervaring van Eric S., toegevoegd op 5 augustus 2014

Shirtje was te groot, teruggestuurd en mijn geld teruggekregen. Ga nu de juiste maat bestellen.

» Serie A store Review

Mijn ervaring plaatsen