Sexyshoes.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Sexyshoes.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sexyshoes.nl

Op de website van Sexy shoes worden erotisch getinte schoenen aangeboden. De website valt onder het bedrijf Jörg en bestaat sinds 1998. Naast schoenen biedt het bedrijf ook hoge kwaliteit aan clubwear kleding, kostuums en lingerie aan. De website is meertalig en kan, naast Nederlands, aanpast worden naar het Engels en Duits.

Op alle schoenen zit 1 maand garantie. Bij fabrieks- of productiefouten kunnen de schoenen geruild worden. De levertijd is 1 dag, wanneer een product op voorraad is. Wanneer dit niet het geval is kan de verzendtijd een week duren. Orders worden in behandeling genomen, zodra deze betaald zijn. Pakketten worden via het postkantoor verstuurd, wat betekent dat er in de avonduren en het weekend niet wordt bezorgd. De verzendkosten zijn voor Nederland en België €4,95. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop dan kan de bestelling binnen 7 dagen terug verzonden worden.

Er kan op twee manier betaald worden; per iDeal of vooruitbetalen per bank.

5 sterren

Ervaring van Pim de Vries, toegevoegd op 5 september 2016

Sorry, die 3 sterren van net moeten natuurlijk 5 sterren zijn.

Snel en goed!

Ervaring van Pim de Vries, toegevoegd op 3 september 2016

De site ziet er wat gedateerd uit en de schoenen die ik graag wilde hebben waren wel heel goedkoop vergeleken met andere winkels. Dat je denkt: kan dit wel? Dus ik vond het enigszins een gokje om te bestellen. Maar de afhandeling was zondermeer uitstekend, reden om vaker wat te bestellen. Ik kreeg keurig update-mailtjes over de status, pakket ging zelfde dag de deur uit, goedkoop verzonden, goed verpakt, en de schoenen in uitstekende staat. Top! Op de site zelf kan ik geen recensie achter laten, dus doe ik het hier.

Ervaring van A, toegevoegd op 5 oktober 2015

Site oogt wat rommelig, had eerst een mail gestuurd, snel reactie, daarna besteld en 3 dagen later mijn bestelling binnen.

» Sexyshoes.nl review

Mijn ervaring plaatsen