ShampooShampoo ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over shampooshampoo.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over ShampooShampoo

Shampooshampoo.nl is een webshop voor haarverzorgingsproducten voor mannen en vrouwen. Naast shampoo verkoopt de shop ook styling- en verzorgingsproducten zoals kleurspoelingen, gel, mousse en conditioners. Maar het assortiment zoek het ook nog breder met de Styling Tools sectie, waar elektrische en niet-elektrische producten als föhns, borstels, extensions en tondeuses gekocht kunnen worden.

De beschikbare items kunnen op meerdere manieren gesorteerd worden. De productcategorieën Shampoo, Haarstyling, Haarverzorging en Styling Tools kunnen elk meerdere keren onderverdeeld worden. Behalve een zoekfunctie kunnen resultaten ook verfijnd worden naar merk en prijscategorie. Ook kunnen de categorieën zelf meerdere keren onderverdeeld worden zodat de honderden producten niet allemaal doorzocht moeten worden.

Behalve de gebruikelijke catalogus is er ook een dagactie, die elke dag een bepaald type product selecteert en afprijst. Zoals bijvoorbeeld de producten van een bepaald merk. De producten die onderdeel zijn van de dagactie worden ook in het normale assortiment met dezelfde aanbieding aangeboden.

Ervaring van Marije, toegevoegd op 10 maart 2016

Mijn favoriete merk shampoo, stuk goedkoper dan bij de kapper waar ik altijd koop, gelijk groot ingeslagen.

» ShampooShampoo review

Mijn ervaring plaatsen