Shavesavings.com ervaringen en beoordelingen

Scheren is noodzakelijk, maar wel een dure hobby bij shavesavings.com vind je regelmatig een scherpe aanbieding voor scheermesjes en scheerschuim. Vaak ben je volgens de ervaringen tot wel 40% goedkoper uit dan in de winkel. Met deze beoordelingen op zak kan je vandaag nog beginnen met voordelig scheren.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Shavesavings.com

Shavesavings is een website waar je terecht kunt voor de goedkoopste merk scheermesjes. Zo worden topmerken Wilkinson en Gilette hier verkocht. Wanneer je op de website komt, zie je direct de dagaanbiedingen. Ook zie je gelijk het grootste voordeel, dat de scheermesjes tot wel 40% goedkoper zijn.

De website is samen gegaan met twee andere websites, Bonodora en EveryBodyCare. Als je in de zoekbalk bij Shavesavings een product zoekt, wordt er automatisch ook op de andere twee websites gezocht. Dit is opzich makkelijk, zo vind je sneller wat je zoekt. De drie websites hebben wel hetzelfde afrekensysteem. Ook kun je met een spaarssysteem bij alle drie de websites sparen.

Als je de categorieën zoekt is het eerst een beetje lastig. Ze staan niet duidelijk aangegeven. En behalve dat er een zoekbalk is, lijkt er op het eerste oog geen andere mogelijkheid te zijn. Echter, als je maar beneden scrolt, vind je toch de verschillende merken en mesjes. Klik hierop en je bent meteen waar je zijn moet voor je favoriete scheermesjes.

» Shavesavings.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Shavesavings.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews