Shishahut.nl ervaringen en beoordelingen

De Shisha pen is een alternatief voor mensen die graag willen roken zonder de schadelijke stoffen. Onder jongeren is het al een hype geworden en is het hip om met een eigen shisha pen in je handen te lopen. In de shishahut.nl kan je terecht om je eigen shisha pen te bemachtigen en bij ons kan je terecht voor de ervaringen en beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Shishahut.nl

Shishathut.nl is een webwinkel waar je shisha's en waterpijpen, in allerlei soorten en maten vindt. De website is erg druk, maar toch wel duidelijk. Als je op zoek bent naar een shisha, dan zit je hier helemaal goed. Je kunt naast shisha's ook andere accessoires vinden zoals shishapennen, tabak en kooltjes.

Aanbod
Op de startpagina zie je direct een groot aantal shisha's. Zo vind je hier grote shisha's, kleine shisha's, shisha's met twee slangen en nog veel meer. Je kunt hier op klikken om het volledige aanbod van die categorie te zien. Boven aan zie je een menu met nog meer categorieën. Zoals smaaktabak en sale. Doordat alles zo goed ingedeeld is, vind je supersnel wat je zoekt.

Betrouwbaarheid website
De website geeft een betrouwbare indruk. Er zijn goede contactmogelijkheden. Wanneer je een vraag hebt krijg je binnen 24 uur antwoord. Ook zijn de betaalmogelijkheden zeer uitgebreid. Van iDEAL tot Giropay, en van Ebanking tot Afterpay.

Ervaring van Elias, toegevoegd op 29 december 2014

Super snel in huis, had 3 verschillende smaakjes besteld, vanaaf uittesten.

Ervaring van M, toegevoegd op 14 oktober 2014

De waterpijp kwam goed verpakt aan. Zou zo nog een keer bestellen bij shishahut

» Shihahut.nl Review

Mijn ervaring plaatsen