Shiwi ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Shiwi en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Shiwi

Shiwi omschrijft zichzelf als "The Sunshine Brand" en is een internationaal opererend modemerk van Nederlandse bodem gespecialiseerd in beachwear. Het merendeel van de collecties bestaat dan ook uit badmode, maar Shiwi trekt het breder met andere kleding die makkelijk te combineren is met badmode en ook afzonderlijk goed te dragen is bij mooi weer.

Elk jaar ontwerpt Shiwi een collectie voor de doelgroepen mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Centraal staat een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Bij het kwaliteitsaspect is vooral gelet op de duurzaamheid van materiaal en kleur, ervan uitgaand dat op het strand de schadelijke invloed van zon, zee en zand moeilijk te ontlopen is.

Shiwi brengt zijn collecties sinds 1960 op de markt via verschillende winkelketens en doet dat sinds 2009 via Shiwi.nl ook zelf. Gezien de internationale beschikbaarheid bestaat de website ook in een Engels versie, maar voor adressen buiten Nederland (inclusief België) gelden extra bezorgkosten.

Ervaring van Wanda, toegevoegd op 3 juli 2015

Inmiddels 3 bikini's van shiwi, ze zitten heerlijk en zien er ook prachtig uit, veel mensen vragen waar ik ze gekocht heb.

» Shiwi review

Mijn ervaring plaatsen