Shoeby ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Shoeby.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Shoeby

Shoeby is een inmiddels een bekende winkel in Nederland als het gaat om dameskleding, herenkleding en kinderkleding. Naast de vele fysieke winkels in Nederland heeft Shoeby ook een duidelijke en goed gewaardeerde webshop.

De producten
Shoeby verkoopt dameskleding en herenkleding van eigen merken. Deze eigen merken zijn Eskept en Cult Edition. Ze verkopen ook kinderkleding van eigen labels. Deze zijn: Jilly, Jill, Mitch en MTC. De kleding is altijd eigentijds en sluit altijd goed aan bij de laatste modetrends. Ook heeft Shoeby een ruim assortiment waardoor er voor iedereen keus genoeg is.

Over Shoeby
De webwinkel van Shoeby is een betrouwbare site. Dit is onder andere te zien aan het thuiswinkel waarborg keurmerk. Je kan je bestelling veilig betalen via MasterCard, iDeal, AfterPay of met een fashioncheque. Wanneer de bestelling niet helemaal naar wens is kunnen artikelen altijd geretourneerd worden binnen 14 dagen. Je kan de bestelling terugsturen maar je kan het ook terugbrengen in de winkel.

Ervaring van Daphne, toegevoegd op 4 augustus 2015

Een van mijn favoriete winkels, webshop mag wel wat uitgebreider want niet alles wat ik in de winkel zie kan ik kopen in de webshop.

Ervaring van Vanity, toegevoegd op 15 maart 2015

Omruilen geen probleem je krijgt direct je geld mee terug.

» Shoeby review

Mijn ervaring plaatsen