Shoepassion ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Shoepassion.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Shoepassion

De website www.shoepassion.nl is de Nederlandse website van het bekende Duitse schoenenlabel Goodyear. Zij bieden hoogwaardige en handgemaakte herenschoenen aan op hun website. Deze website ziet er bovendien overzichtelijk uit en is gemakkelijk in het gebruik.
Hoewel het label Goodyear oorspronkelijk garant stond voor kwalitatieve herenschoenen, bieden ze nu op hun website www.shoepassion.nl ook damesschoenen aan. Uiteraard zijn deze van dezelfde hoogstaande kwaliteit.
Ook leren riemen kan je vinden op deze website alsook de locatie van de verschillende winkels van het merk Goodyear. Voorlopig zijn deze enkel gelegen in Duitsland en Polen. Maar dankzij de online shop op www.shoepassion.nl kan je deze schoenen nu ook online bestellen vanuit Nederland.
De website geeft u vakkundig advies en hanteert een dertig dagen omruilgarantie. De filosofie van Goodyear is het maken van kwalitatieve, handgemaakte schoenen aan een aantrekkelijke prijs. Hiervoor maken ze gebruik van natuurlijke looistoffen en leer afkomstig uit Europa. Op deze manier koop je schoenen die niet enkel mooi zijn maar ook milieuvriendelijk.

Ervaring van Peter, toegevoegd op 2 september 2015

Prachtige schoenen, alleen levertijd duurde 10 dagen, vind ik te lang.

» Shoepassion review

Mijn ervaring plaatsen