ShoeTimeOnline ervaringen en beoordelingen

Voordelige schoenen kan je kopen bij Shoetimeonline. De online schoenenwinkel is misschien niet bij iedereen even bekend. Dat is misschien ook de reden dat je twijfelt over een aankoop. Lees hier dan ook online de ervaringen en beoordelingen zo heb je van te voren een idee wat je kan verwachten!


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over ShoeTimeOnline.nl

Shoetimeonline.nl is een online schoenen en tassenshop en is een onderdeel van Shoetime Retail B.V. Deze hebben al een veertigtal winkels verdeeld over gans Nederland. Deze adressen vind je ook op de website terug.

Shoetimeonline.nl biedt een aantal merken online aan voor zowel dames, heren en kinderen. De merken die zij aanbieden zijn Ecco, Rieker, Tamaris, Mustang en nog zo veel meer. De website is mooi onderverdeeld in deze verschillende categorieën. Je vindt er ook een blog waar je op de hoogte wordt gehouden van de verschillende acties of evenementen die er zijn en over de nieuwste aanbiedingen.

Je kan via de website een voordeelpas bestellen van Shoetime. Hiermee wordt steeds 5% van je aankoop gespaard. Bij een bedrag van 10€ krijg je een kortingsbon, vrij te gebruiken online of in de verschillende winkels.

Betalen op deze site kan u via creditcard, afterpay, ideal of maestro. De verzendingskosten zij bij een bestelling van 35 euro gratis.

» ShoeTimeOnline.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

ShoeTimeOnline ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews