Shop4houders.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Shop4houders.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Shop4houders.nl

Shop4houders.nl is een webshop die zichzelf helemaal heeft gespecialiseerd in diverse houders voor telefoons en tablets. De perfecte autohouder is voor veel mensen lastig te vinden; aan de ene kant moet hij bij je telefoon of tablet passen, maar daarnaast moet het systeem waarmee je hem vastklikt ook nog eens bij je auto passen. Op deze site zul je zeker iets vinden dat aan beide kanten past.

Shop4houders verkoopt niet alleen houders voor de bekende merken telefoons en tablets, maar ook de iets minder bekende merken kun je hier vinden. Bijvoorbeeld een autohouder voor een Wiko of een OnePlus One zijn via deze site verkrijgbaar.

Ook qua ophangsysteem heb je alle keuze: je kunt kiezen voor een magnetische houder, een knijpklem, een verstelbare klem, een raamklem, of juist een mechanisme waarmee je de houder aan het ventilatierooster vastmaakt. Kortom: in elke situatie is er wel een goede houder te vinden.

Daarnaast vind je op deze site ook heel handige uitleg en tips over welke houder het meest geschikt is. Snel even kijken, dus!

Ervaring van Simon, toegevoegd op 11 januari 2016

Snel leveren is voor mij het belangrijkst en dat doen ze.

Ervaring van Tinus van Gemert, toegevoegd op 6 oktober 2015

Via beslist bij deze winkel uitgekomen, goed en snel verzenden + de prijs is ok.

» Shop4houders.nl review

Mijn ervaring plaatsen