Shoptrader.nl ervaringen en beoordelingen

Als het altijd al je droom is geweest om een eigen webwinkel te beginnen dan is het nu tijd om hieraan te beginnen. Maar hoe bouw je nu een webshop? Bij shoptrader.nl kan je aan de slag om je eigen webwinkel te beginnen en deze binnen een handomdraai online te krijgen. Lees de ervaringen en beoordelingen hier online terug van klanten die ook een webshop beginnen zijn via shoptrader.

Mijn ervaring plaatsen

Over Shoptrader

Wilt u een eigen webwinkel beginnen? Shoptrader.nl biedt u een platform waarin u heel eenvoudig uw eigen webshop zo in de lucht heeft. Het maken van een website was nog nooit zo eenvoudig. De voordelen van shoptrader zijn de prachtige vormgeving, het pro actieve support en de beste add-ons.
Shoptrader heeft allemaal standaard website templates voor u klaar staan waardoor u snel een professioneel ogende webshop kunt maken.
De specialisten van het shoptrader team geven u pro actieve support om uw website zo optimaal mogelijk te laten functioneren.
En daarnaast heeft shoptrader de beste add-ons. Bijvoorbeeld een statistiekenoverzicht of contactformulier.
Sites van shoptrader zijn goed te formatteren voor elk elektronisch device.
Niet voor niets dat shoptrader een hoog klantentevredenheid heeft. Lovende woorden als betrouwbaar, eenvoudig, snel en uitstekend rollen over de tongen van tevreden klanten.
Dus wilt u heel eenvoudig een prachtige webwinkel beginnen? Dan is shoptrader.nl de site die u graag helpt.

Ervaring afhandeling heel slecht!

Ervaring van Dave Weijers, toegevoegd op 17 juni 2016

We hebben als bedrijf heel wat jaren van de service van Shoptrader mogen genieten. In de beginne van Shoptrader was er een team wat accuraat te werk gaat! de laatste 2 jaar (waarschijnlijk zijn er daar enkele mensen weggegaan en is het bedrijf overgenomen) vind ik de service slecht, dit omdat we contracten hebben die uiteindelijk nog met een jaar werd verlengd terwijl ze niet goed konden aantonen wanneer de contracten waren afgesloten jaren terug! Al met al we hebben vorige jaar proberen op te zeggen en blijkbaar waren we 1 week te laat met opzeggen, dit konden ze aantonen met een digitaal overzicht maar ze konden het niet meer aantonen met het contract wat was ondertekend door onze Algemene Directeur. Wij waren het contract kwijt maar het is wel heel toevallig dat we een week te laat waren met opzeggen!!! Shoptrader heeft ons nog een jaar aan het lijntje gehouden om elke maand meer dan 100 euro te betalen voor 3 websites. Shoptrader komt voor mij over als een bedrijf wat zijn administratie niet op orde heeft en kan dus ook niet contracten die jaren geleden zijn afgesloten boven water halen. Mijn advies dan ook niet met Shoptrader zaken te doen, want uiteindelijk na heel veel jaren genieten van hun CMS systeem hebben ze geen waardering dat je abonnement opzegd.

makkelijk in gebruik

Ervaring van E, toegevoegd op 6 september 2013

onze eerste webshop maakt nog steeds gebruik van shoptrader, niet duur en makkelijk om mee te beginnen als webwinkelier

Prima bedrijf

Ervaring van Roderick, toegevoegd op 10 augustus 2013

Als je vragen hebt wordt er altijd snel geantwoord, mooie templates beschikbaar voor een professionele webwinkel.

» Shoptrader Review

Mijn ervaring plaatsen