Shopvip.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Shopvip.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is. Bekijk ook de laatste voucher code en aanbiedingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Shopvip.com

Op shopvip.com kun je elke dag aanbiedingen van A-merken vinden. Merken als Denham, Dockers, Kuyichi, Michael Kors, Guess, Vans en Ralph Lauren zijn er te bestellen tegen hoge kortingen. Je kunt er onder andere jeans, tassen, polo's, jurkjes en nog veel meer vinden. Zowel voor vrouwen als mannen zijn er aantrekkelijke aanbiedingen. De producten zijn maar voor een korte tijdbestek beschikbaar. Per deal wordt aangegeven hoe lang de aanbieding nog beschikbaar is. Ook is er op de site te zien wanneer en welke aanbiedingen er nog aan gaan komen.

Op de site is middels pictogrammen aangegeven dat ShopVIP ook te volgen is op verschillende sociale media; zoals Facebook en Instagram. En ook uit welke betaalmethoden je kunt kiezen.

Onder het kopje klantenservice, kun je informatie vinden over hoe het bestellen in zijn werk gaat. En is er meer info te vinden over zaken als levering, retourneren, ruilen, garantie, verzendkosten en wat de voorwaarden zijn.

Ervaring van Moniek van Zon, toegevoegd op 13 januari 2016

Retourneren gaat niet zo snel als bij Zalando, ongeveer 3 weken voordat je je geld terughebt, als dat sneller kan ga ik vaker bij jullie shoppen.

Ervaring van Liam, toegevoegd op 19 november 2015

Super winkel. lekker lage prijzen. al 4 keer besteld, verzending duurt meestal wat langer dan bij andere webshops.

» Shopvip.com review

Mijn ervaring plaatsen