Shopx.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Shopx.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Shopx.nl

Shopx.nl is een uitgebreide webshop vol met de meest prachtige meubels. Of je nou opzoek bent naar een bank, stoel, of een poef, in deze webshop kan je het allemaal vinden. Bijzonder aan de webshop is dat je weinig betaald voor meubels van een hele goede kwaliteit. Dit weten de makers te bereiken door alle meubels zelf te fabriceren. Zo kunnen zij controlle houden over de kosten en hoeven er geen dure tussenpartijen betaald te worden. Omdat de meubels speciaal voor jou gemaakt worden kan je uit ontzettend veel verschillende kleuren en opties kiezen zodat je kiest voor een meubelstuk wat bij jou past.

Bij Shopx.nl weet je ook zeker dat je niet lang hoeft te wachten op jouw meubels. Binnen twee werkdagen na jouw online bestelling wordt je gebeld om een bezorgdatum af te spreken. Zelfs als het door jou bestelde meubelstuk niet op voorraad is ontvang je het binnen 8 weken thuis afgeleverd!

Zeer prettige zaak

Ervaring van H. v.d. Graa, toegevoegd op 31 januari 2019

Wij zijn blij met onze nieuwe banken! Bij de aankoop prima service en het afleveren ging ook gesmeerd ondanks de 2 trappen en de spiegelgladde galerij!!!

Ervaring van Mark, toegevoegd op 22 oktober 2015

Via marktplaats bij deze winkel uitgekomen, de bank is heel mooi en zit heerlijk. Bezorging was relatief snel voor meubels.

» Shopx.nl review

Mijn ervaring plaatsen