Showroomprive.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over showroomprive en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Showroomprive.nl

Misschien kun je het al aan de naam zien, Showroomprive.nl is er speciaal voor leden die zich hebben aangemeld. Op de website vind je hele diverse sales waar je als lid gebruik van kunt maken. De sales lopen uiteen van sieraden, cosmetica, linnengoed, schoenen en ga zo maar door. Merken als Mexx, Mango, New Balance en Converse komen voorbij en zowel mannen en vrouwen kunnen hier leuk shoppen. De ene sale duurt drie dagen, maar er zijn ook sales die vijf of zelfs zeven dagen duren. Een sale heet natuurlijk niet voor niets zo, de producten zijn verkrijgbaar tegen hele hoge kortingen van 30% tot soms wel 70%. Het enige wat je dus moet doen is je aanmelden op Showroomprive.nl, waarna je regelmatig e-mails ontvangt met daarin de sales die nu of binnenkort online komen. Het aanmelden gaat heel gemakkelijk door middel van je voor- en achternaam, e-mailadres en een wachtwoord. Ga dus snel naar Showroomprive.nl en meld je aan.

Te late levering

Ervaring van Peggy, toegevoegd op 29 juni 2016

Ik heb een zonnebril op 25 mei besteld. Van Michael kors. Met lang wachten zou het op 16 juni tot 23 juni bezorgd worden. Nog steeds geen bril ontvangen. Ik bel en vraag naar mijn bril. Was het pakketje zoek en moest getraceerd worden. Ok�© dan maar wachten. Komt het de 29 juni eindelijk binnen was ik blij. Mijn pakketje uitpakken wat blijkt nou?! Het logo aan de linkerkant staat op zijn kop aan de linkerkant poot. Is dit nep!! Een echte zou zoiets niet kunnen gebeuren. Ik ben als eerste klant besodemieterd!!! En naar mijn ervaring zal ik nooit meer wat bestellen van dit bedrijf!! Dus mensen hou je geld in je portomonee en ga gewoon naar de winkel!!!

Ervaring van Weee, toegevoegd op 18 november 2015

Nieuwe winterjas, veel goedkoper dan bij Wehkamp. Top, levering duurde 8 dagen bij mij.

Ervaring van Sonja, toegevoegd op 18 maart 2015

4de bestelling vandaag binnen, soms duurt het verzenden wat langer maar ze houden je goed op de hoogte, prijzen zijn super. Zou fijn zijn als je ook kan opgeven welke merken je interesse in hebt. Ik zit vaak in het buitenland en lees dan mijn mail bijna niet en mis zo soms deals van favoriete merken.

» Showroomprive.nl review

Mijn ervaring plaatsen