Shuz ervaringen en beoordelingen

Wat zijn de ervaringen met de online schoenenwinkel van Shuz. Lees diverse beoordelingen en reviews van mensen die schoenen hebben besteld bij Shuz. Zelf een review of ervaring achterlaten wordt ook gewaardeerd.

Mijn ervaring plaatsen

Over Shuz

Shuz.nl is een handige, gebruiksvriendelijke website waarop u schoenen kunt kopen. Deze formule is handig voor mensen die niet in staat zijn om regelmatig naar een schoenenwinkel te gaan om hier de nodige spulletjes aan te schaffen. Men kan immers slecht te been zijn of vrij ver van zo'n schoenenzaak wonen dat het al bijna een daguitstap wordt. Op Shuz.nl hebt u de drie grote onderverdelingen die in gewone schoenenwinkels ook bestaan: Herenschoenen, damesschoenen en kinderschoenen. Wanneer u hier gaat kijken kan u zien dat er vervolgens kan gekozen worden op type, merk, kleur en maat. De prijzen zijn ongeveer dezelfde als die in de gewone schoenenwinkel, maar het spaart zoals gezegd een trip hiernaartoe uit. Wanneer u dit wenst kan u wel de schoenen laten afleveren in een van de filialen van Shuz, die wel enkel in Nederland liggen en dus moeilijker bereikbaar zijn voor Vlaamse kopers. Ten slotte is het nog belangrijk te vermelden dat Shuz een retourtermijn van 14 dagen voorziet. Het kan immers gebeuren dat de schoenen toch niet passen.

Ruilen verliep vlot

Ervaring van Shuz fan, toegevoegd op 5 april 2014

Had weer eens de verkeerde maat schoenen besteld bij Shuz, maar het terugsturen en het ontvangen van een nieuw paar, die wel past, was binnen 6 dagen gebeurt. Goede service van Shuz

Zoek een actiecode

Ervaring van Janneke, toegevoegd op 28 februari 2014

Heeft iemand nog een actiecode voor Shuz.nl wil een nieuw paar Uggs bestellen alleen krijg graag korting, heb het hele internet al afgezocht. iemand tips?

Schoenen passen niet

Ervaring van Tim, toegevoegd op 24 januari 2014

Schoenen besteld maar ze vallen echt enorm klein, heb altijd maat 42 maar deze krijg ik niet eens aan. Kunnen jullie voortaan niet erbij zetten dat ze extreem klein uitvallen het lijkt wel maat 39 ofzo

» Shuz review

Mijn ervaring plaatsen